Alişan'dan yeni bebek açıklaması! "kısıtlamalara gidiyoruz"

TAKİP ET

Eşi Buse Varol ile ayrılığın eşiğinden dönen ünlü şarkıcı Alişan üçüncü çocuk iddialarına yanıt verdi. Bilindiği üzere üçüncü çocuğa sıcak bakan Alişan bunu her fırsatta dile getiriyordu. Fakat geçtiğimiz gün muhabirlerin sorduğu 'üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?' sorusuna "Öyle bir şey yok ya. İstemiyorum" diyerek cevapladı.

Reklam
Reklam

Birlikte rol aldıkları dizi setinde tanışıp 2018 yılında dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti, 2019 yılında ilk çocukları Burak’ı kucaklarına aldılar. 2021 yılında da çiftin ikinci çocukları Elif dünyaya gelmişti.

Geçtiğimiz aylarda tatsız günler geçiren fakat evliliklerine yeni bir şans veren Alişan ve Buse Varol çiftinin üçüncü çocuk istediği gündemdeydi. Alişan üçüncü çocuk meselesi hakkında ilk defa net konuştu. “ Üçüncü çocuk ne zaman?” Sorularına "Öyle bir şey yok ya. İstemiyorum" şeklinde cevap verdi. Ardından "Yeter iki çocuk iki dadı üç çocuk üç dadı. Yeter! Ekonomik kısıtlamalara gidiyoruz artık" dedi. Daha önce Alişan’ın dadılara aylık 60.000 TL ödediği öğrenilmişti.