Alkollü halde silahını çekti 2 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Konya'da alkollü olduğu öğrenilen bir nişini ortalığa ateş açmasının ardından 3 kişi vurulurken baba ve oğulun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Konya’nın Çumra ilçesinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre alkollü olduğu öğrenilen bir kişinin etrafa ateş açması sonucunda 3 kişi feci şekilde yaralandı. Yaralananlardan bir baba ile oğlunun hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay sonrası cinayet zanlısı jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
KENDİ OĞLUNU DA YARALADI
Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Türkmenkarahöyük Mahallesinde meydana yaşayan 54 yaşındaki Hüseyin K. almış olduğu alkolün etkisiyle yanında bulunan tabanca ile aynı mahallede yaşayan 47 yaşındaki Hamit Çelik ve 8 yaşındaki oğlu O.C.Ç.  ile 61 yaşındaki Fehmi Türk  ve 28 yaşındaki oğlu Memduh Türk'ü yaraladı. Olayın ihbar edilmesiyle bölgeye sağlık ekipleri intikal ederken yaralılar ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar Fehmi Türk ve Memduh Türk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan olayı gerçekleştiren şüpheli Hüseyin K. jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Katil zanlısı ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Cinayet Konya