Alkollü sürücünün çarptığı Aleyna Nur Gökçe hayatını kaybetti

TAKİP ET

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde metrobüsten inip evine gittiği sırada alkollü sürücünün çarpması sonucu ağır yaralanan Aleyna Nur Gökçe yaşamını yitirdi. 21 yaşındaki genç kızın bu sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde alkollü sürücünün çarptığı Aleyna Nur Gökçe ağır yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 21 yaşındaki genç kızın bu sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatının baharında yaşamını yitiren genç kızın ağabeyi Hakan Gökçe yaptığı açıklamada "Adalet yerini bulmadığı için elini kolunu sallaya sallaya bir cinayete sebep oldu" dedi. Acılı baba Recep Gökçe ise "Bir tane katil kızımı hayattan kopardı. Çok büyük ceza vermelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Evine giderken araba çarpmıştı

Olay İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 8 Kasım 2022 salı günü akşam saatlerinde meydana gelmişti. Haramidere e-5 Yanyol üzerinde evine gitmek için Kaldırımda yürüyen 21 yaşındaki Aleyna Gökçe Alkollü olduğu iddia edilen Sezer H. kontrolündeki otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Genç kız günler süren yaşam mücadelesini bu sabah saatlerinde kaybetti.

Başka birinin daha ölümüne neden olmuştu

Aleyna'yı ölüme getiren sürücü ile ilgili şoke eden detaylarda ortaya çıkmıştı. Kazanın ardından serbest bırakılan sürücü dün 14 yıl önce de başka bir kadına çarparak hayatını kaybetmesine sebep olduğu anlaşılmıştı. Mahkemenin serbest bıraktığı sürücü savcılığın itirazda bulunması üzerine tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Aleyna'nın Ailesi o sürücünün en büyük cezayı almasını istiyor.