All Star Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir? Gizem Kerimoğlu kaç yaşında ?

TAKİP ET

TV8'in sevilen yarışması Survivor 2022 yılında All Star olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. All Star da yer alacak yarışmacıların isimleri belli oldu. Kadroda yer alan isimler arasında Gizem Kerimoğlu bulunmasıyla meraklar arttı. Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir, kaç yaşında soruların yanıtı haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

2022 All Star Survivor yarışmasının kadrosu belli olmasının ardından izleyiciler araştırmaya başladı. Gizem Kerimoğlu daha önceden Survivor'a katıldı mı sorusu da sıklıkla sorulmaya başladı. İşte Gizem Kerimoğlu hakkında merak edilenlerin detayları...

1988 yılında dünyaya gelen Gizem Kerimoğlu, Bulgaristan göçmeni bir aileden gelmektedir. Eski mesleği olan futbolun ardından oyunculukta da kendini göstermiştir. Genç yarışmacı kendini oyunculukta geliştirmek istemesi üzerine eğitimini bu alan da tamamladı. 2016 yılında gönüllü olarak Survivor yarışmasına katılan Kerimoğlu aynı zamanda Semih ile yarışmanın sonuna kadar giderek başarılı bir sezon ortaya koymuştu. 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gizem Kerimoğlu Dominik Cumhuriyetine gidene kadar spor modelliğini yapacağını da açıkladı. İstanbul ve Londra arasında mekik dokuyan Gizem Kerimoğlu özel bir firmanın reklamlarında bulunmaktadır. 

İnstagram da 210 bin takipçisi bulunan Kerimoğlu spor üzerine paylaşımlarına devam ederken Survivor için hazırlıklarına hız kesmediği görülmektedir. 

Survivor yarışmacısı survivor kadrosu gizem kerimoğlu