Alman teknik direktör Christoph Daum kanser olduğunu açıkladı

TAKİP ET

Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe ile çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kanser olduğunu duyurdu. Daum açıklamasında tedavi sürecinin iyi gittiğini belirtirken bir şekilde tüm gücüyle mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Alman teknik direktör Christoph Daum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine kötü haber verdi. Instagram hesabından açıklama yapan Alman teknik Adam kendisine kanser teşhisi konulduğunu duyurdu.

Rutin kontrolleri sırasında ortaya çıktı

Instagram hesabından paylaşım yapan Christoph Daum rutin bir kontrol çerçevesinde kendisine kanser teşhisi konulduğu için son aylarda kamuoyundan çekilmek Zorunda kaldığını söyledi. Daum açıklamasının devamında ise “O zamandan beri CIO Köln’de Prof. Dr. Jürgen Wolf ve ekibinin emin ellerinde bulunuyorum" dedi.

Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da çalıştıran deneyimli teknik adam tedavisinin Niye gittiğini belirterek "Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim. Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için şimdi özel yaşama ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı rica ediyorum. Olumlu mesajlarınızdan mutlu oluyorum ve desteğiniz için teşekkür ederim." diye konuştu.