Alparslan: Büyük Selçuklu bugün var mı? Alparslan: Büyük Selçuklu yayınlanacak mı? Alparslan: Büyük Selçuklu bugün (3 Ocak) neden yok? İşte detaylar...

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının sevilen dizlerinden bir olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin neden yayın akışında olmadığı merak ediliyor. Dizinin ekranlarda olmayışı birçok izleyenin dikkatini çekti. İzleyiciler, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin neden olmadığını araştırıyor. Alparslan: Büyük Selçuklu bugün var mı? Alparslan: Büyük Selçuklu yayınlanacak mı? Alparslan: Büyük Selçuklu bugün (3 Ocak) neden yok? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Her hafta Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin bu hafta olmayışı, dizinin sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerinde oynadığı dizinin bu hafta neden yayınlanmadığı merak ediliyor. Detaylar haberimizde. 



Alparslan: Büyük Selçuklu bu hafta var mı? 
Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, 8 Kasım 2021 tarihinde ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Yayınlandığı ilk günden itibaren konusu ve oyuncularıyla olsun çok sevilen diziler arasında yer alan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine yılbaşından ötürü sete ara verildi. Bu nedenle dizi, bugün (3 Ocak) yayınlanmayacak. 



Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi ne zaman başlayacak? 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, yılbaşından ötürü sete 1 hafta tatil verdi. Bu yüzden, bugün (3 Ocak) ekranlardaki yerini alamayacak. Dizi, 1 haftalık aradan sonra yeni bölümüyle 10 Ocak 2022 Pazartesi günü 9. bölümüyle TRT 1 ekranlarında yeniden sevenleriyle buluşacak. 



Alparslan: Büyük Selçuklu 8. bölümde neler oldu? 
Alparslan’ın karargâha yaptığı beklenmedik saldırı, Bizans tarafında büyük şaşkınlığa yol açar. Karargâha sahip olma isteğiyse, iki taraf arasında büyük bir mücadeleye sahne olur. Alparslan’ın, beraberindeki yiğitlerle birlikte Vaspurakan karargâhına doğru ilerleyişi, zaferle taçlanabilecek mi? 



Akça’nın, konuşmaması için öldürmek zorunda olduğu askerle mücadelesinin neticesi nasıl bir sonuca ulaşacak? Tuğrul ve Çağrı’nın ele geçirdiği Şeddad, anlattıklarıyla Selçuklu’da uzun yıllardır unutulan bir tehlikeyi gün yüzüne çıkarır. Alparslan ve Kekavmenos arasında yaşanacak büyük hesaplaşma ise, beklenmedik neticelere gebe olacaktır.

trt1 Alparslan: Büyük Selçuklu Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman Alparslan: Büyük Selçuklu bugün var mı Alparslan: Büyük Selçuklu neden yok