Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Alpay Kazan nereli?

TAKİP ET

Fenerbahçe ve Hull City arasında düzenlenecek olan hazırlık maçı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Bu akşam ekrana gelecek olan karşılaşma öncesinde Alpay Kazan ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Alpay Kazan'ın hayatı araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe ve Hull City arasında düzenlenecek olan hazırlık maçı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Bu akşam ekrana gelecek olan karşılaşma öncesinde Alpay Kazan ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Alpay Kazan’ın hayatı araştırılıyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ve Fenerbahçe arasında bu akşam hazırlık maçı oynanacak. İki takım arasında oynanacak karşılaşma Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden yakın arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Peki, Aloay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan aslen nereli? İşte detaylar…

Alpay Kazan Kimdir?

Uzun süredir Acun Medya’da farklı görevlerde yer alan Alpay Kazan, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın hem yakın dostu hem de iş arkadaşıydı. Göz6, Ütopya, Exathlon ve Survivor gibi projelerin başında yer alan isimlerden biri olan Kazan, Acun Medya Genel İdari Koordinatörüdür. Bir süredir kanser hastalığı sebebiyle tedavi gören Kazan, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti. Yakın dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ‘Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.’ notunu düştü.

Fenerbahçe-Hull City Maçı 

Bu akşam ekrana gelecek olan Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı Acun Ilıcalı’nın vefat eden yakın arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Bu akşam oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve TV8 ekranlarından canlı aktarılacak.