Alperen Duymaz Boşanıyor İddialarına Öyle Bir Yanıt Verdi Ki!

TAKİP ET

Alperen Duymaz çocukluk aşkı Kübra Kelkit ile evliliğine nazar değdi. Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit'in boşanacağı haberleri çıkmıştı. Alperen Duymaz haberlerin ardından yaptığı paylaşımla magazin basına adeta gönderme yaptı!

Reklam
Reklam

Son Yaz dizisinin Akgün Gökalp Taşkın'ı Alperen Duymaz Çankırı’da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit ile ayrı kalmamak için nikah kıymış ve Kelkit eş durumundan İstanbul'a tayin olabilmişti.

Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit'in aşkı örnek olarak gösteriliyordu. Alperen Duymaz şöhret ve yakışıklılığına rağmen genç yaşta kariyerinin başında çocukluk aşkı ile evlenerek büyük bir hamle yapmıştı.

Ancak çiftten kötü haber geldi!

Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit, Duymaz'ın set yoğunluğu nedeniyle düğün bile yapmamıştı.

İstanbul’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in magazinden uzak durduğu biliniyordu.  Bu dışardan bazı hayranlar tarafından örnek olarak gösterilse de kulislerde konuşulanlara göre Kelkit’in Duymaz'ın hayatına ayak uyduramaması soğukluğa neden olmuş.

Çiftin Alperen Duymaz’ın menajeri Cem Tatlıtuğ’un doğum günü partisine katılmaması sonrası dedikodular iyice ayyuka çıkmıştı.

Genç çiftin aynı evde yaşasalarda ilişkilerine ara verdikleri iddia edilmişti. 

Alperen Duymaz bu haberler sonrası sosyal medya hesabından eşinin güldüğü bir fotoğrafı paylaşarak boşanma iddialarını yalanlaması dikkat çekti.  Duymaz'ın paylaştığı fotoğraf da ilginç olarak bulundu. Kübra Kelkit'in sadece kafasının birazının göründüğü fotoğrafta ayrıca ayak göründüğü görüldü.