Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit Partnerliğine Son Yaz İzleyicilerinden Tepki!

TAKİP ET

Son Yaz dizisi ekran hayatında kısa süreli var olsa da izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Alperen Duymaz, canlandırdığı Akgün karakteri ile sevenlerinin kalbini çaldı. Son Yaz dizisiyle kalplere kazınan ve yeniden partner olmaya hazırlanan Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'e dizinin hayranlarından ilginç tepkiler gelmeye devam ediyor!

Reklam
Reklam

Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan ile partner olan Akgün karakterine hayat vermişti. Son Yaz dizinin ekrana veda etmesinin ardından dijital dizi olan Erkek Severse isimli dizide rol olan Alperen Duymaz sevenleri Akgün karakterini unutamadı. Kısa süren bir dizi olmuş olmasına rağmen sevenlerinin Son Yaz dizisini akıllarından silemeyeceği anlaşılıyor.
Funda Eryiğit Son Yaz dizisinde Yağmur karakterinin annesi ve dolayısıyla Akgün karakterinin kayınvalidesi olan Canan karakterine hayat veriyordu. Canan karakterinin eşi Savcı Selim karakterine ise Ali Atay hayat vermişti.
 

Son Yaz Severlerinden Beklenmeyen Tepki!


Yağmur karakterinin annesi Canan’a hayat veren Funda Eryiğit dizide Alperen Duymazın hayat verdiği Akgün karakterinin müstakbel kayınvalidesi oluyordu. Son Yaz dizisinde ki performansları ile iki oyuncuda sevenlerinin hafızasına kazındı. Yeni filmlerinde ise Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz kayınvalide-damat rolünün ardından bu kez iki aşığı canlandıracak.
Kül isimli film ile Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz yeniden partner olacaklar. Daha önce kayınvalide ve damat olarak aynı projede yer alan iki başarılı oyuncu bu kez birlikte iki aşığa hayat verecekler. Damat ve kayınvalide rollerinin ardından iki aşığı canlandıracak olmaları, bazı Son Yaz dizisi severlerinin oldukça tepkisini çekti.
Dijital platformda yayınlanacak olan filmde Funda Eryiğit Gökçe karakterine, Alperen Duymaz ise marangoz Metin Ali karakterine hayat verecekler. İki aşığı canlandıracak olmaları şuan için tepki çeksede profesyonel olan oyuncuların, yeni filmleriyle de bir kez daha sevenlerinin gönlünü kazanacakları bekleniyor.