Altay Alanyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Altay - Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Altay Alanyaspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Altay Alanyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Altay - Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Altay Alanyaspor ile evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçen hafta Kayserispor deplasmanında 1-0 kaybederek taraftarını üzen Altay Alanyaspor ile sahasında oynayacağı maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de 4 maçtır kazanamayan ve son oynadığı maçta evinde Başakşehir ile 1-1 berabere kalan konuk Alanyaspor Altay deplasmanında kazanarak galibiyer hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor. Bu önemli maç öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Altay Alanyaspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Futbol severler ise Altay Alanyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Altay Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Altay Alanyaspor maçı bugün saat 13.30’da İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Altay Alanyaspor maçını Volkan Bayarslan yönetecek.
Altay Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün evinde Alanyaspor’u ağırlayacak olan Altay Süper Lig’de haftalardır galibiyet yüzü göremiyor. İzmir ekibi Alanyaspor maçında kazanarak taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Siyah beyazlı takımda Poko, Cebrail ve Aka kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Alanyaspor’a Farioli de Fayda Göstermedi
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Altay deplasmanına çıkacak olan Alanyaspor’da yeni teknik direktör Francesco Farioli de olumlu bir etki yaratamadı. Akdeniz ekibi zorlu deplasmanda kazanarak 4 maç aradan sonra galip gelmek istiyor.
Altay - Alanyaspor muhtemel 11'ler:
Altay:
 Lis, İbrahim, Murat, Björnkander, Naderi, Thiam, Zeki, Kappel, Bamba, Pinares, Paxiao
Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Milunovic, Fatih, Tayfur, Emre, Novais, Efkan, Efecan, Davidson, Eduardo
Altay Alanyaspor maç özeti için tıklayınız

Altay Alanyaspor Altay Alanya maç özeti