Altay Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Altay Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Altay Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Altay Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri, Altay Rize özet Bein Sports, Altay Çaykur Rizespor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 25.hafta maçında Altay Çaykur Rizespor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçen hafta Göztepe deplasmanında 2-0 kazanarak haftalardır süren galibiyet hasretine son vermek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta evinde ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor’a 3-1 mağlup olan Çaykur Rizespor Altay deplasmanında galip gelerek 2 maç aradan sonra galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Altay Çaykur Rizespor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı izleyenlerin gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor.  Futbol severler ise Altay Çaykur Rizespor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.
Altay Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Altay Çaykur Rizespor maçı bugün saat 20.00’de Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Altay Çaykur Rizespor maçında Fırat Aydınus düdük çalacak.
Altay Tam Kadro Sahada Olacak
Süper Lig’de haftalardır süren galibiyet hasretini geçen hafta oynanan İzmir derbisinde Göztepe’yi deplasmanda 2-0 yenerek gideren Altay Çaykur Rizespor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. İzmir ekibinde maç öncesinde herhangi bir eksik yer almıyor.
Çaykur Rizespor’de 3 Eksik Bulunuyor
Süper Lig’de bugün Altay deplasmanına çıkacak olan Çaykur Rizespor son 5 maçta yalnızca tek galibiyet alabildi. Karadeniz ekibi Altay deplasmanında kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Konuk ekipte Erik Sabo, Gökhan Akkan ve Aminu Umar maç kadrosunda yer almayacak.
Altay - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler:
Altay: 
Lis, Cebrail, Björnkander, İbrahim, Özgür, Ceyhun, Thiam, Pinares, Kappel, Kazım, Bamba
Çaykur Rizespor: Tarık, Gökhan, Selim, Holmen, Eren, Gedson, Fabricio, Alper, Bolasie, Yusuf, Pohjanpalo
Altay Çaykur Rizespor maçı özeti için tıklayınız

Altay Rize özet Bein Sports Altay Çaykur Rizespor maçı özeti Spor Toto Süper Lig 25. hafta