Altay kalecisi kararıyla herkesi şaşırttı! Kafasında korner direği parçalanmıştı

TAKİP ET

İzmir'in iki önemli takımı Göztepe ve Altay arasında oynanan derbide çıkan olaylar günlerce gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Maçın ertelenmesine sebep olan olaylarda işaret fişeği atılması sonucunda bir Göztepe taraftarı ağır şekilde yaralanmıştı. Ayrıca Bir taraftarın sahaya girerek korner direğini yerinden sökerek Altay kalecisine saldırdığı görülmüştü. Sokaklara kadar taşan olayların ardından korner direği ile saldırıya uğrayan ve hastanelik olan Altay kalecinsen herkesi şaşırtan bir karar g

Reklam
Reklam

Göztepe taraftarı tarafından korner direğiyle kafasına vurulan ve aldığı darbeler sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, aldığı kararla herkesi şaşırttı. Kendisine saldıran taraftardan şikayetçi olmayan kaleci Özenç’in bu kararı şaşkınlık yarattı. Bilindiği gibi karşılaşmada çıkan büyük olaylar sebebiyle her iki takıma ceza verilmişti. 

KORNER DİREĞİYLE SALDIRMIŞTI

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Göztepe ve Altay arasında oynanan karşılaşma sırasında çıkan olaylar yürekleri ağza getirmişti. İzmir’de oynanan maçta Altay tribünlerinden atılan işaret fişeği Göztepeli bir taraftara isabet etmiş ve talihsiz adam ağır şekilde yaralanmıştı. Ortalığın bir anda karıştığı maçta sahaya giren bir Göztepe taraftarı ise korner direğini yerinden sökerek Altay kalecine doğru koşmuş ve kaleciye saldırmıştı. Aldığı darbeler sonucunda yere yığılan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, hastaneye kaldırılmış ve başına 4 dikiş atılmıştı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Bir taraftarın korner direğiyle saldırısına uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, tutuklanarak cezaevine gönderilen şahıstan şikayetçi olmadı. Aldığı bu kararla herkesi şaşırtan tecrübeli kalecinin bu olayla gündeme gelmek istemediği için taraftardan şikayetçi olmadığı öğrenildi.  Kalecinin bu kararının hala tutukluluğu devam eden Nihat Aydın'ın kamuoyuna yaptığı özür açıklamasıyla ilgili olmadığı, Özenç'in olayın en başından bu yana herhangi bir şikayette bulunmadığı bilgisine yer verildi.