Altay Konyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Altay Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Altay Konyaspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Altay Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Altay Konya özet Bein Sports, Altay Konya maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Altay Konyaspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de haftalardır galip gelemeyen ve oynadığı son maçta deplasmanda Fenerbahçe’ye  2-1 kaybeden Altay Konyaspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta evinde Adana Demirspor’u 1-0 yenen Konyaspor Altay deplasmanında da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Altay Konyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişmiş durumda.
Altay Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Altay Konyaspor maçı bugün saat 16.00’da Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Altay Konyaspor maçında Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.
Altay’da 2 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Konyaspor’u konuk edecek olan Altay ligde tam 15 maçtır galibiyet yüzü göremedi. İzmir ekibi bugün oynayacağı Konyaspor mücadelesinden galip ayrılarak haftalar sonra 3 puanla tanışmak istiyor. Ev sahibi ekipte maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Siyah beyazlı takımda Poko ve Aka Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.
Konyaspor 5 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Altay deplasmanına çıkacak olan Konyaspor bu maçtan 3 puanla ayrılarak lider Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek. Konuk ekipte maç öncesinde 5 eksik bulunuyor. Yeşil beyazlı takımda Kravets, Skubic, Rahmanovic, Eray ve Barış Altay deplasmanı kadrosunda yer almayacak. 
Altay - Konyaspor muhtemel 11'ler:
Altay:
 Lis, Tolga, Murat, Thiam, Naderi, Ceyhun, Thaciano, Pinares, Rodriguez, Kappel, Rayyan
Konyaspor: Sehic, Barış, Adil, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, M'Poku, Bytqi, Michalak, Cikalleshi
Altay Konyaspor maç özeti için tıklayınız

 

Altay Konyaspor maç özeti Altay Konya maçı özeti Spor Toto Süper Lig