Altay Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Altay - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Altay Trabzonspor ile evinde karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Altay Trabzonspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Altay - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında Altay Trabzonspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Antalyaspor’a mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini yaşayan Trabzonspor geçen hafta oynanan maçta Hatayspor’u 2-0 yenerek taraftarından özür dilemişti. Bordo mavililer Altay deplasmanında galip gelerek üst üste 2. galibiyetini almaya çalışacak. Öte yandan ligde formsuz bir dönemden geçen Altay Trabzonspor karşısında 3 puan almak için mücadele verecek. Bu kritik karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu. Milyonlarca insan Altay Trabzonspor maçının başlama vuruşunu büyük bir sabırsızlık içerisinde bekliyor.  Futbol severler ise Altay Trabzonspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor.
Altay Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Altay Trabzonspor maçı bugün saat 20.00’de Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren canlı olarak Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerle buluşacak.
Altay Trabzonspor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasının önemli karşılaşmalarından birisi olan Altay Trabzonspor mücadelesinde hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Volkan Bayarslan oturacak.
Trabzonspor Bakasetas’a Güveniyor
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Altay ile kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor Yunan orta saha oyuncusu Bakasetas’ın performansına oldukça güveniyor. Fakat Bakasetas’ın sakatlık sonrası oynadığı 3 maçta da skora katkı yapamaması akıllarda soru işareti oluşmasına neden oldu.
Altay Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de sezona etkileyici bir başlangıç yapan Altay son haftalarda formsuz bir görüntü sergiliyor. Geçen hafta oynadığı maçta Giresunspor’a deplasmanda 3-1 kaybeden İzmir ekibinin galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Siyah beyazlı takım Trabzonspor karşısında kazanarak kötü gidişine dur demek istiyor.
Altay Trabzonspor Mücadelesinde 51. Randevu
Futbol severlerin 51. kez tanık olacağı Altay Trabzonspor mücadelesi 18 yıl aranın ardından ilk kez İzmir’de oynanacak. Geride kalan 50 maçta Trabzonspor 28 kez galip gelirken, Altay ise 10 maçta gülen taraf oldu. Taraflar 12 maçta ise birbirine üstünlük sağlayamadı.
Trabzonspor’da 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında bugün Altay’a konuk olacak olan Trabzonspor’da Nwakaeme, Gervinho, İsmail Köybaşı ve Erce maç kadrosunda yer almıyor. Hatayspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan Denswil’in ise ciddi bir durumunun olmadığı ve Altay deplasmanında oynayabileceği öğrenildi.
Altay - Trabzonspor muhtemel 11'ler:
Altay:
Lis, Cebrail, Björkander, Murat, Naderi, Zeki, Poko, Kappel, Pinares, Rodriguez, Rayan
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Vitor Hugo, Denswil, Dorukhan (Berat), Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Djaniny, Cornelius
Altay Trabzonspor maç özeti için tıklayınız

Altay Trabzonspor Altay TS maç özeti Spor Toto Süper Lig