Alternatif Banka duyurdu! Alternatif Banka müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapılacak

TAKİP ET

Alternatif Bank müşterilerine sevindirici haberi verdi. Resmi internet sitesinden duyurulan haber müşterileri ayağa kaldırdı. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabına dahil olan tüm müşterilerine VOV banka kartı ile yapılacak alışverişlerde 1000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. 1.000 TL alma şartları nelerdir? 1.000 TL ne zaman iade edilecek? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Alternatif Banka müşterilerine para iadesi yapılacağı duyurulması üzerine yoğun ilgi arttı. 3-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açan müşteriler 1 Şubat -31 Aralık 2022 tarihleri arasında vadesiz hesapları üzerinden VOV Banka kartı ile yapacakları her alışveriş işleminden %10, toplamda 1.000 TL nakit iade kazanacaklardır. Müşterilere para iadesi yapmak için hangi şartların yerine getirilmesi gerektiğini araştırmaya başladı. 

Alternatif Bank müşterileri 3-6-9-12 aylık vadelerde Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesaplarını açabilirler. Müşterilerin kazandıkları nakit iadeler 3 iş günü içerisinde VOV Banka kartının bağlı olduğu vadesiz hesaplarına iade edilecektir. Fakat müşterilerin bu kampanyadan yararlanabilmesi için açacakları hesabın en az 10.000 TL'lik olması gerekmektedir. 

Bir müşteri kampanyadan en fazla 1.000 TL nakit iade kazanabilir. Kampanya, sadece Ocak ayı içerisinde Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesaplarını açan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında kur korumalı mevduat hesabı açan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklardır. İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır. Alternatif Bank müşterilerine sunulan iptal etme, kampanya durdurma ve değiştirme gibi seçenekler her zaman devamlılığını koruyacaktır. 

alternatif banka iade alternatif banka ödeme alternatif banka 1000 TL