Altılı masa liderleri buluşma öncesi ortak video yayınladı

TAKİP ET

2023 seçimleri için geri sayım başlarken altılı masanın toplantıları da devam ediyor. Hala bir aday açıklayamayan altılı masa bugün Ahmet Davutoğlu ev sahipliğinde 10 toplantısını gerçekleştirecek. Altılı masada buluşma öncesi liderlerden ortak video geldi.

Reklam
Reklam

12 Şubat 2022 tarihinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde toplanan altılı muhalefet partisi aday belirleme çalışmalarına devam ediyor. Altılı masa bugün gelecek Partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu ev sahipliğinde bir kez daha toplanacak. 10. toplantısını gerçekleştirecek olan altılı masa liderleri buluşma öncesinde ortak bir video yayınladı.

Altılı masa liderleri video paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Birgül iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi genel başkanı Temel karamollaoğlu ve devamı gelecek Partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu'nun oluşturduğu altılı masa Bugün 10 kez toplandı. Ahmet Davutoğlu ev sahipliğinde yapılacak olan toplantı öncesi altılı mata liderleri ortak bir video paylaştı.  “Yarının Türkiyesi İçin Cesaret Zamanı” Başlığı ile paylaşılan videoda genel Başkanların açıklamaları şöyle oldu;

KEMAL KILIÇDAROĞLU: Temiz bir Türkiye, aydınlık bir Türkiye, herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz, hep beraber inşa edeceğiz, birlikte inşa edeceğiz.

ALİ BABACAN: Bu toprakların insanı ne badirelerden, ne krizlerden, ne afetlerden, ne savaşlardan çıkarttı bu ülkeyi. Yine başaracağız. El ele, omuz omuza hep birlikte başaracağız.

GÜLTEKİN UYSAL: Milletin gücü, azmi, kararlılığı her daim önüne örülmüş o duvarları yıkıp atmıştır.

AHMET DAVUTOĞLU: Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız.

MERAL AKŞENER: 2023’te milletimizle birlikte öyle bir tarih yazacağız ki 1923’te kavuştuğumuz bayram havası memleketimize yeniden yayılacak.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: Ülkemizin problemlerine çözüm üretmek adına bir yola çıktık. Bu masada sadece altı genel başkan yok. 85 milyon insanımız bu masada oturmaktadır.”