Altılı Masa'nın adayının açıklanacağı tarih belli oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım devam ederken altılı masanın adayı da merak konusu olmuştu. Altılı masanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkacağı adayın açıklanacağı tarih belli oldu.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını resmen duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkacak olan rakibin kim olacağı ise hala merak konusu. Altılı masa Cumhurbaşkanı adayını henüz açıklamadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı yönünde iddialar var ancak altılı masa bir sürpriz de yapabilir. İlk kez altılı masanın adayının açıklanacağı tarihe ilişkin bilgi geldi.

Altılı masanın adayı O tarihte açıklanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz aylarda 2023 seçimleri için adaylığını açıklamış aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da Meydan okumuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması sonrasında altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Altılı masa bugüne kadar defalarca toplantı yaptı ancak henüz aday konusunda bir açıklama gelmedi.

Ancak ilk kez Saadet Partisi’nden tarih geldi. Saadet Partisi sözcüsü bir alaydın, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı adayının ocak ayından sonra açıklanacağını söyledi. Aydın, altılı masanın adayının kesinlikle Cumhurbaşkanı olacağını da iddia ederek nasıl bir Cumhurbaşkanı olacağını da anlattı. Aydın'ın açıklamaları şu şekilde;

"Başından itibaren masada liderlerin konuştukları, ortaya koydukları ilkelere ve prensiplere bağlı kalabilecek, samimi, dürüst, ülkeyi ve milleti düşünen, masayla istişareden kopmayan ve kopmayacak olan bir isim"