Altılı masada deprem etkisi yaratacak iddia: Meral Akşener ayrılıyor

TAKİP ET

Son dakika haberi… Altılı masayı Çalkalayacak iddia sosyal medyaya bomba gibi düştü. İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener'in altılı masadan ayrılacağı öne sürüldü. MHP Genel Başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın gündeme getirdiği iddiaya göre Meral Akşener'in altılı masadan ayrılacağı yönünde iddialar kulislerde dolaşıyor. Ancak iddialar sonrasında iyi partiden jet açıklama geldi.

Reklam
Reklam

MHP Genel Başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ilgili bomba gibi bir iddiayı gündeme getirmişti. Yalova’da Ak Parti heyeti ile bayramlaşma sırasında açıklama yapan Mevlüt Karakaya, altılı masanın durumu ile ilgili konuşmuş ve Meral Akşener’in büyük ihtimalle masadan ayrılacağı yönünde iddialar olduğunu söylemişti. MHP Genel Başkan yardımcısı Karakaya, CHP ve HDP arasındaki yakınlığın Meral Akşener‘i rahatsız ettiğini belirterek İyi partiye oy verecek kesimin de bu durumdan rahatsız olduğunu söylemişti.

Akşener büyük ihtimalle altılı masadan ayrılacak

Mevlüt Karakaya, Meral Akşener’in altılı masaya iyi bir iyilik yapacağını belirterek büyük ihtimalle yakın bir zamanda masadan ayrılacağını öne sürdü. Ancak çok geçmeden iyi partiden Karakaya’ya yanıt geldi.

Fitne çıkarmaya çalışılıyor

MHP Genel başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın iddiaları sonrası iyi Parti grup başkanvekili ve Samsun milletvekili Erhan Usta açıklamalarda bulundu. Cumhur ittifakının altılı masanın da olmasını istediğini belirten usta, kendilerinin bu masanın ülkenin geleceği açısından önemini çok iyi bildiklerini belirterek altına masanın mutlak surette sürmesi gerektiğine inanan bir siyasi parti olduklarını söyledi. Fitne çıkarılmaya çalıştığını belirten usta, hiçbir şekilde fitnelere kulak asmadıklarını ifade ederek bu ittifakın özellikle ülkenin güçlendirilmiş parlementer sisteme geçiş konusunda kararlı olduğunu ifade etti.