Altılı masada yeni toplantı az önce başladı! Cumhurbaşkanı adayı belli olacak mı?

TAKİP ET

Saadet Partisi genel başkanı temel karamollaoğlu ev sahipliğinde 6'lı masanın yeni toplantısı başladı. Güçlendirilmiş parlamenter sistemin geri getirilmesi için bir araya gelen 6 parti Bugün bir kez daha görüşüyor. Peki, altılı masanın cumhurbaşkanı adayı belli olacak mı?

Reklam
Reklam

Güçlendirilmiş parlamenter sistemin geri gelmesi için bir araya gelen 6 Parti'nin liderleri ilk liderler turunun son toplantısında Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde buluştu. Toplantı için Saadet Partisi genel merkezine gelen ilk isim ise Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan oldu. Hemen ardından da gelecek Partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu gelirken sonrasında ise sırası ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener geldi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU KAPIDA KARŞILADI

Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu ise Partisi'nin genel merkezine gelen tüm liderleri kapıda karşıladı. Liderler gelmeye başlamadan kısa bir süre önce kapıda gazetecilerle sohbet eden Saadet Partisi genel başkanı, toplantının olumlu bir havada geçmesini umduğunu söyledi. Siyasi partiler toplantı öncesinde görüntülerinin yer aldığı videoyu sosyal medyada da "Hep birlikte güzel yarınlara" etiketi ile paylaştı.

ALTILI MASANIN CUMHURBAŞKANI ADAYI BELLİ OLACAK MI?

Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde toplanan altılı masada Bugün en çok merak edilen soruya ise Cumhurbaşkanı adayı belli olacak mı sorusu oldu. Şu ana kadar 5 toplantıya bana altılı masadan henüz Cumhurbaşkanı adaylığı için bir İsim çıkmadı. Bugün son toplantının yapılmasından dolayı Cumhurbaşkanı adayının açıklanması da bekleniyor.