Altın buz gibi eriyor! 900 liranın altına düşünce altın kahini İslam Memiş ortaya çıktı söz vermiştim dedi! İşte altının hızla yükseleceği o tarih

TAKİP ET

Altın fiyatları 28 Nisan 2022 Perşembe günü de düşüşüne devam ediyor. Gram altını serbest diyorsa da bugün 894 lira civarına kadar indi. Daha önce alım için bu seviyeye işaret eden altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın almayı düşünenleri bir kez daha uyardı. İslam Memiş, altının hızla yükseleceği o tarihi de verdi.

Reklam
Reklam

Gram altın fiyatları hafta başından beri aşağı yönlü seyir halinde devam ediyor. 28 Nisan 2022 Perşembe altın fiyatları 900 liranın altına indi. Bu sabah itibariyle 894 lira seviyelerine kadar çekilen gram altınla birlikte çeyrek altında düşüyor. Şu saatlerde çeyrek altın 1479 TL seviyesinde İslam görürken yarım altın ise 2954 liradan alıcı buluyor.
Altın yorumları ile resmen piyasaya yön veren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın almayı düşünen yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Almak isteyenlerin son alımını bu seviyeden yapması gerektiğini söyleyen İslam Memiş uzun vade için beklemeye geçmenin en doğru hamle olacağını dile getirdi.

Söz vermiştim dedi ve uyarılara devam etti

Dün babasını kaybeden ve memleketi Ordu'ya giden İslam Memiş bir süre video çekemeyeceğini söylemişti. Ancak yaptığı önemli değerlendirmeler sonuç veren ve altın fiyatları 900 liranın altına düştükten sonra yatırımcılar için yeni uyarılar yayınlayan İslam Memiş sözünü tutmak istediğini dile getirdi. Son alım için daha önce haber vereceğini söyleyen İslam Memiş şu anda ons Altın fiyatlarının 1877 dolar, gram altın fiyatlarının ise 893 lira seviyelerinde olduğunu belirterek alım yapmak isteyenlerin hemen altına alması gerektiğini söyledi.

Son alımı yapın uzun vadede bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak bu seviyeden son alımı yapmak gerektiğini dile getirdi. Sonrasında ise uzun vadede beklemenin daha doğru olacağını belirten İslam Memiş, Şu anki seviyenin kendi nazarında final olduğunu dile getirdi. Altın fiyatlarının hareketinin aşağı yönlü devam ettiğini ancak bundan sonra düşüşünü beklemenin kelimenin tam anlamı ile bir risk olduğunu söyleyen İslam Memiş o nedenle bu seviyelerden almanın en doğrusu olacağını ifade etti. İslam Memiş Ayrıca bu öngörünün Kısa vadeli günlük alım satım yapanlar için değil uzun vadeli yatırım yapanlar için olduğunu da belirterek Beklemeyi tercih edenlerin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Altının yükseleceği tarihi verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının yükseleceği tarihi de duyurdu. Mayıs ve Temmuz aylarında altının yukarı yönlü hareketi ne başlayacağını belirten İslam Memiş, 1 Mayıs'ta başlayacak olan sürecin aylarca devam edeceğini dile getirdi. Özellikle bu süreçte altın ve gümüş yatırımı yapılması gerektiğine dikkat çeken İslam Memiş, Yatırımcıların Bu fırsatları mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.