Altın Eldiven (The Golden Glove) filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in yeni filmi Altın Eldiven (The Golden Glove) suç belgeseli alanında iddiasını ortaya koyuyor. Film severler internet üzerinden Altın Eldiven (The Golden Glove) filmi fragmanı, konusu ve oyuncularını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Netflix’in suç belgeseli alanına damga vurması beklenen yeni filmi Altın Eldiven (The Golden Glove) filmi an itibariyle platformda yayınlanmaya başladı. 2 saatlik bir uzunluğa sahip olan Altın Eldiven (The Golden Glove) filminin nasıl bir hikayeye sahip olduğu ve oyuncu kadrosunun kimlerden oluştuğu film severlerin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Bir çok insan arama motorları üzerinden Altın Eldiven (The Golden Glove) filmi fragmanı, konusu ve oyuncularını araştırmaya devam ediyor.
Netflix Altın Eldiven Filmi Konusu Nedir?
The Golden Glove isimli bir gece kulübünde çalışan Fritz Honka halk tabirinde ‘’fırıldak’’ olan bir kişidir. Gözünü kestirdiği her kadına çıkma teklifi eden Fritz her teklifinde reddediliyor. Bu durumu çok umursamayan Fritz 50’li yaşlarında bulunan bir kadına psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayarak reddedilmenin verdiği acıyı unutmaya çalışıyor.  Kadını sürekli döven Fritz’in çatı katındaki ölü insanların sayısının artması olayları farklı bir boyuta taşıyor.
Netflix Altın Eldiven Filmi Oyuncuları Kimler?
Fatih Akın isimli Türk bir yönetmenin yönettiği Altın Eldiven (The Golden Glove) filmi bir seri katilin karakterini ve ortaya çıkış hikayesini farklı bir açıdan izleyenlerle buluşturuyor. İşte filmde yer alan oyuncular ve hayat verdikleri karakterler:
Jonas Dassler – Fritz Honka
Margarete Tiesel – Gerda Voss
Adam Bousdoukos – Lefteris
Martina Eitner-Acheampong – Frida
Katja Studt – Helga Denningsen
Marc Hosemann – Siggi Honka
Hark Bohm – Dornkaat-Max
Tristan Göbel – Willi 

Netflix Altın Eldiven (The Golden Glove) film