Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düştü! Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?

TAKİP ET

Altın fiyatları günler sonra 1000 TL'nin altına düştü. BDDK'nın açıkladığı yeni kararlar sonrasında altında aşağı yönlü hareket başlarken şu sıralar gram altın 983 lira seviyesine kadar indi. Peki, gram altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatlarında düşüş devam edecek mi? gram altın fiyatları son dakika gelişmeleri ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan kararlar sonrasında gram altın fiyatlarında düşüş başladı. Günlerdir 1000 TL üstünde seyreden gram altın açıklamanın hemen ardından 900 liranın altına geriledi. Gram altın fiyatları şu sıralar 983 lira civarında işlem görüyor. Peki, Çeyrek altın kaç TL? Altın uzmanları ne diyor? 24 Haziran altın yorumları ve detaylar haberimizde…

Gram altın 1000 TL'nin altına geriledi

BDDK tarafından açıklanan karar sonrasında Gram altın fiyatları geriledi ve bin liranın altına düştü nokta gram altın fiyatları şu sıralar 983 lira civarında işlem görüyor. Bankacılık düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan Açıklama ile birlikte gram altının değer kaybı yüzde 3,10 oldu.

Çeyrek altın satış fiyatı ise şu saatlerde 1644 lira seviyelerine geriledi. Çeyrek altının değer kaybı yüzde 2,03 oldu. Açıklama sonrası yarım altın fiyatları 3.288,00 TL olurken, Cumhuriyet altını ise 6.551,00 TL civarında işlem görüyor.

Uzmanlar ne diyor?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan açıklama sonrasında gram altın fiyatları değer kaybederken 983 liranın altına kadar geriledi. Peki, altın uzmanları bu konuda ne söylüyor. Şu ana kadar altın uzmanlarından gelen herhangi bir yorum bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş döviz cinsi varlıklarını satmıştı. İslam Memiş altın ve dolarlarını satarak Türk lirasına dönünce birçok kişi altın fiyatları düşecek mi sorusunu sormuştu. Altın fiyatlarında beklenen düşüş bugün gerçekleşti. Düşüşün kalıcı olup olmayacağı ise Pazartesi günü piyasaların açılması ile birlikte netleşecek.