Altın fiyatları 27 Nisan 2022 yere çakıldı! Vatandaş şaşkın, kuyumcu endişeli! Altın fiyatları neden düşüyor?

TAKİP ET

27 Nisan altın fiyatları aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Altın fiyatları her gün düşüyor kuyumcular son derece endişeli vatandaşlar ise bu durumdan bir hayli şaşkın. Peki, 27 Nisan altın fiyatları neden düşüyor? Altının durumu ne olacak düşecek mi, yükselecek mi?

Reklam
Reklam

Altın fiyatları 27 Nisan 2022 yere çakıldı! Vatandaş şaşkın, kuyumcu endişeli! Altın fiyatları neden düşüyor?
27 Nisan altın fiyatları 2022 günü için vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Altın fiyatlarında hafta başından itibaren başlayan düşüş hareketi hala devam ederken vatandaşlar ise altının son durumunu merak ediyor ve arama motorunda da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Amerika'nın yaptığı hamleler sonrasında aşağı yönlü hareket etmeye başlayan altın 4 Mayıs tarihli heyecanla bekliyor gibi görünüyor. Çünkü 4 Mayıs tarihinde Fed tutanakları açıklanacak ve altındaki seyir buna göre belli olacak. Ancak altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş mayıs ayı için son derece endişeli. Çünkü sosyal medya hesabından bir video paylaşan İslam Memiş bunun son videosu olduğunu ve bir süre boyunca tahmin yapmayacağını söyledi. Peki, altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? Altın uzman yorumları nasıl? 27 Nisan Çarşamba gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatları haberimizde...
27 Nisan güncel altın fiyatları ve altın piyasası son durum vatandaşlar ve kuyumcular tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında hafta başından itibaren düşüş hareketi başlamış ve bugün de son zamanların en düşük fiyatlarına kadar inmişti. Ancak bu durum çok kalıcı olmayacak. Özellikle FED tarafından yapılacak olan açıklama 4 Mayıs tarihinde piyasaları çok etkileyecek. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise bu tarihe kadar yayınlayacağı son videoyu bugün paylaştı. İslam Memiş bu son videom diyerek yaptığı paylaşımda yatırımcı ve vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Peki, altın fiyatları son durum ne? Altın düşecek mi yoksa artacak mı? 27 Nisan güncel altın fiyatları ve altın piyasası son durum haberimizde…

27 Nisan 2022 çeyrek altın ve gram altın fiyatları

27 Nisan 2022 Çarşamba çeyrek altın ve gram altın fiyatları belli oldu. Altın, bu sabah yine düşüş ile başlarken ons altın fiyatı 1900 dolar seviyelerine İndi. Gram altın fiyatı 27 Nisan gününde 934 lira civarında işlem görürken çeyrek altın fiyatı ise bugün 1452 TL oldu. 27 Nisan 2022 yarım altın fiyatı 2908 TL, tam altın fiyatı 5814 TL, Cumhuriyet altını fiyatı ise 5 bin 981 TL civarında seyrediyor.

İslam Memiş son videom diyerek uyardı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş özellikle yaptığı tahminler nedeniyle altın kahini olarak tanınıyor. Sosyal medya hesabından bugün bir video paylaşan İslam Memiş son videom diyerek vatandaşları uyardı. Son dönemlerde babasının rahatsızlığı nedeniyle memleketine gitmek zorunda olduğunu söyleyen İslam Memiş babasını yoğun bakımda olduğunu ve bilincinin kapalı olduğunu anlattı. Orduya gideceğini ve bu nedenle bir süre video çekemeyeceğim söyleyen İslam Memiş, altının 900 TL fiyatlarında alınması gerektiğini dile getirdi. Yani bu son fırsat diyerek uyarıda bulunan İslam Memiş yatırımcı ve vatandaşlara Mayıs ayında Altın fiyatlarının yükseleceği sinyallerini verdi.

Gram altın 2000 TL seviyesine yükselecek

Başka bir altın ve para piyasaları uzmanı olan Cihat Çiçek ise vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Gram altında 2000 TL bandının görülebileceğini söyleyen Cihat Çiçek bu seviyelerde alımların mutlaka değerlendirilmesi Gerektiğini söyledi.