Altın fiyatları fırtınaya tutulacak! Deprem, tsunami hepsi bir arada olacak! Gram altında yeni rekor tarihi açıklandı!

TAKİP ET

Tüm dünyada yaşanan ekonomik çalkantılar nedeniyle gram altın ve çeyrek altın fiyatları sürekli hareketli... Döviz kurları da yukarı yönlü hareketine devam ederken altın fiyatları için yeni uyarılar geldi. Özellikle Mayıs ayının sonlarına doğru gram altının yeniden rekor kırması altın piyasasında fırtına ve Tsunami etkisinin başlaması bekleniyor. Peki, 12 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları ne kadar? 12 Mayıs çeyrek altın ve Gram altın kaç TL?

Reklam
Reklam

Altın fiyatları fırtınaya tutulacak! Deprem, tsunami hepsi bir arada olacak! Gram altında yeni rekor tarihi açıklandı! Altın fiyatları 12 Mayıs 2022 günü için yine yatırımcı ve vatandaşlar tarafından en çok takip edilen başlıklar arasında yer alıyor. Özellikle uzmanların peş peşe yaptığı uyarılar sonrasında Altın piyasası anlık olarak heyecanla Takip ediliyor. Altın yatırımı yapmayı düşünenler için uzmanlardan yeni uyarılar geldi. Çünkü altın piyasasında fırtına ve Tsunami etkisi başlayacak. Yani altın fiyatları yeniden rekor kıracak. Gram altın fiyatları yeni rekor kırmadan önce altın almayı düşünenlerin yatırımlarını yapması gerekiyor. Ayrıca düğün sezonu öncesinde hediyelik altın almayı düşünenler de bir an önce bekletmeden altınlarını altın. Çünkü gram altın bin TL'ye kadar yükselecek. Gram altının bin TL olacağı tarihte belli oldu.

Ons altın 12 Mayıs 2022 gününe 1838 dolar seviyelerinde başladı. Gram altın ise 901 lira seviyelerinde güne başlarken yatırımcılardan yoğun ilgi görmesi nedeniyle yukarı yönlü hareket etmeye başladı. Düğün sezonu öncesinde vatandaşlar ve yatırımcılar altın yorumları konusunda exper görüşlerini yakından takip ediyor. Çünkü ünlü altın yorumcuları Geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarla vatandaşların gözünü Bir Hayli korkuttu. Altın piyasasında Mayıs ayında başlayacak olan fırtınanın aylarca devam edeceği tahmin edilirken gram altının 1000 lira seviyelerine kadar yükseleceği konuşuluyor. Hatta altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altının 400 liraya kadar çıkacağını öne sürdü. Üstelik İslam Memiş gram altında 1000 TL için tarih verdi.


 

Gram Altın 1000 TL olacak uyarısı


Altın piyasasına Dair yaptığı yorumlarla en çok takip edilen isimlerden biri olan İslam Memiş, Vatandaşların güvenilir liman olarak en çok tercih ettiği yatırım aracı olan altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Gram altında 900 TL bandının uygun olduğunu ve mutlaka alım yapmak gerektiğini belirten İslam Memiş, şu anda gram altının beklendiği gibi yükselme dini ancak ilerleyen günlerde yükselişin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Temmuz ayında ons altının 1200 dolar ve sene bazında ise 1450 dolara kadar yükseleceğini tahmin ettiğini söyleyen İslam Memiş, o nedenle yatırım yapmak isteyenlerin şu anki alım fırsatını mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.


 

Altın yükselecek mi, yoksa düşecek mi?


Para piyasaları uzmanı İslam Memiş Temmuz ayından itibaren Altın fiyatlarında artış olacağını üstüne basa basa söylüyor. Peki diğer Uzmanlar bu konuda ne diyor? Altın fiyatlarında artış diğer Uzmanlar tarafından da tahmin edilen durumlar arasında yer alıyor. Özellikle tüm ülkelerin enflasyon ile mücadele sürecine girmesi nedeniyle altın fiyatları yükselecek. Mayıs ayı sonuna kadar Altın fiyatlarının dalgalı olarak seyretmesi beklenirken Temmuz ayından itibaren ise yukarı yönlü hareketi devam edeceği konuşuluyor.