Altın kurlarda mesafeyi oldukça açtı, günün kazananı altın yatırımcıları olacak!

TAKİP ET

Altın piyasalarında hareketlilikler başladı! Kuyumcular piyasa uzmanları konu ile ilgili yaptıkları açıklamalarda çok önemli noktalara değindi. Dinleyen günü karlı kapatıyor!

Geçtiğimiz haftalarda fiyatlarında düşüş yaşanan altında bu hafta rekor yükselişler gözlenmeye başladı. Ekonomistler konu ile ilgili can alıcı açıklamalarda bulundu. Döviz ya da altın ile yatırım yapan vatandaşlar piyasalarda yaşanan oynamalar yüzünden oldukça tedirgin. Durumun ne olacağı ile ilgili araştırmalara koyuldular. Bu noktada kuyumcular ve ekonomistler özellikle altına yatırım yapan vatandaşlar için çok önemli noktalara değindi. Eğer onları dinlerseniz yatırımlarınız ile düşündüğünüzden de fazla kazanabilirsiniz!

Kenarda altını olanlar günün en karlısı

ABD enflasyonu için yapılan açıklamaların ardından yeni haftaya 1,056 TL ile giriş yaptı ve Ons altın 1770 doları aşarak üç ayda gördüğü en yüksek noktaya ulaştı. Bu durumda altın kendisini yeniden ilgi odağı olarak yorumları kendi üzerine çekmeyi başardı.

Ekonomistlerin konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeler yer alıyor:

Altına yatırım yapanlar kazanacak!

“ABD enflasyon rakamlarının yüksekten açıklanması altını yeniden gündeme getirmeyi başardı. Altın dünya üzerinde emtia olarak en ucuz maddelerden biri. Daha önce altın almış olanlar ellerindekilere çok iyi sahip çıksın. Altının yükselişine aldanıp elinizdekileri bozdurmak isterseniz zararlı çıkarsınız! Altın ilerleyen günlerde Cumhuriyet tarihinde bugüne dek görülmemiş rekorlara ulaşacak, Ekim ayında gram 998 TL’den işlem görüyordu. Altının yükseleceği konusunda uyarmıştık. Kası ayı içerisinde de altına yatırım yapanlar karlı çıkacak.”