Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in acı günü: Babasını kaybetti

TAKİP ET

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son dönemlerde yaptığı tahminlerle öne çıkan isimlerden biri olmuştu. Bu sabah saatlerinde bir video paylaşan ve son videosu olduğunu söyleyen İslam Memiş'in babasını kaybettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaparak uzun süreden beri yoğun bakımda tedavi gören babasının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Son videom demişti

Altın ve para piyasaları hakkında yaptığı yorumlar ve tutan tahminleri nedeniyle altın kahini olarak bilinen İslam Memiş sosyal medya hesabından babasının vefat ettiği haberini duyurdu. Son günlerde yaptığı paylaşımlar da babasının yoğun bakımda tedavi altında olduğunu söyleyen ve kendisinin de bu nedenle oldu da bulunduğunu söyleyen İslam Memiş, bugün acı haberle yıkıldı. Altın ve para piyasaları uzmanı babasının vefat haberini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Bir süre yorum yapmayacak

Özellikle Aralık ayında altın ve doların büyük çöküşünü bilen ve bu nedenle altın kahini olarak tanınan İslam Memiş, Sosyal medya hesabından yayınladığı son videoda bir süre video çekemeyeceğini ve yorum yapamayacağını söylemiş babasının yoğun bakımda olduğunu dile getirmişti. Babasının rahatsızlığı nedeniyle Ordu'da bulunan İslam Memiş Bugün acı haberi aldı. Babasının vefat haberiyle yıkılan İslam Memiş, piyasalarla ilgili yorumlarına bir süre ara verecek.