Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırım yapacaklar için bombayı patlattı!

TAKİP ET

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırım yapacaklar için bombayı patlattı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan krizin ardından yatırım yapacak olan vatandaşlar için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, krizin yükseldiği bu dönemde alım fırsatı doğabilecek yatırım araçlarını açıkladı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırım yapacaklar için bombayı patlattı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan krizin ardından yatırım yapacak olan vatandaşlar için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, krizin yükseldiği bu dönemde alım fırsatı doğabilecek yatırım araçlarını açıkladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda cenk fiyatlanmasının başladığını, dövizde, altında, gümüşte sert yükselişler, parite ve Bitcoin taraflarında ise düşüşler yaşandığını açıkladı. Özellikle borsalar da sert satışlarla ilk tepkiyi gördüğümüzü söyleyen İslam Memiş, piyasaların bu olayı normal bir fiyatlama olarak gözlemlendiğiniz belirtti. 
Piyasalarda yaşanan bu dalgalanmaların bir veya iki hafta devam edeceğini açıklayan İslam Memiş, Altın ve gümüş yatırımı yapanların dikkat etmesi gereken hususlar bulunduğunu ve bu fiyatlamaların altın ve gümüş tarafında devam edeceğini ifade etti. Şu anda elinde Türk Lirası olanların paritelerdeki düşüşler nedeniyle Euro tarafıyla ilgilenebileceklerini ve yatırımcıların bu dönemi biraz daha ürkü satışları ile yapmamaları gerektiğini söyleyen İslam Memiş, Sterlin'in de yatırımcılar için güvenli limanlarda biri olarak görülebileceğini, açıkladı. Düşük olan enstrümanları göz önünde bulundurmak gerektiğini borsalar da çok ucuz olduğunu belirten İslam Memiş, düşen enstrümanlara yatırım yapılması gerektiğini, yatırımcıların burada muhtelif avantajları olduğunu söyledi. İslam Memiş, Bitcoin'de çok düşük olduğunu yatırımcıların onunla ilgilenebileceklerini ifade etti.   
 

İslam Memiş Yatırım yapacaklara müjde Yatırım fırsatları yatırım önerileri