Amandla filminin konusu nedir?

TAKİP ET

Amandla filmi Netflix platformunda yer alıyor. Netflix platformunda yer alan filmin konusu araştırılmaktadır. Amandla filminin konusu nedir? Bu haberimizde Amandla filminin konusunu sizler için derledik. İşte Amandla filminin konusu...

Reklam
Reklam

Zulu dilinde güç anlamına gelen Amandla, Netflix Güney Afrika'nın son projesi olarak  Netflix platformunda yerini aldı. Sözü öne çıkaran görseller ile şehvetli, dramatik ve iç ısıtan akıcı bir şekilde izleyiciyle buluşacağını gösteriyor. Amandla filminin konusu nedir?

Amandla filmi Netflix

İlk bakışta beyazların çoğunlukta olduğu bir kampüste siyahi bir ailenin yardım etmesi garip gelse de, Nkosana ve Impi'nin sevimli kardeşlerinin yanı sıra, onları sevgili ebeveynleri yapanlara ek olarak sorun çözülmüş gibi görünüyor. Sahibinin en küçük kızı Elizabeth ve Inpi arasındaki kaçamak aşk, ortalığın tuzu biberi gibi görünüyor.

Dışarıdan çekilen mutlu ve neşeli aile fotoğrafları çoğunlukla kardeşler tarafından oluşturulsa da, ziyarete gelen misafirler, ailenin mutluluk tablosunu tarihten sıyıracağını gösterdi.Beyaz güç, beyaz para ve beyaz gurur öncülüğünde, ailenin reisini öldüren aykırı beyazlar, küçük kardeşler Nkosana ve Inpi'nin kaderini değiştirdi. Yıllar sonra Impi geçimini sağlamak için çete dünyasına sızar; Nkosana ise polisin adaleti, ırkçılığı ve ayrımcılığı yok etmesi için kapıyı açar.

Yıllar içinde her karakteri çeşitli zorluklarla yetiştiren yönetmen Nerina De Jager'ın hikayenin izini arka arkaya değil sevimli kardeşlere bırakmasıyla hikayenin tüm teması ortaya çıkıyor. Biri saf adaleti bulurken diğeri sadece bugün değil, çete dünyasının olumsuz koşullarına düşmüş bireylere hayat veriyor. Ayrıca geçmiş tarafından sınanmaya başlarlar ve geriye kalan tek şey kardeşlerinin geçmişini ve şimdisini rahatsız eden küresel sorunlarla uğraşmaktır. Her oyuncunun iyi çekilmiş, iyi kurgulanmış ve kusursuz bir oyunculukla bambaşka bir dünyaya girdiği görülüyor. Amandla filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Thabo Rametsi – Nkosana

Lemogang Tsipa – Impi

Israel Matseke-Zulu – Shaka

Liza van Deventer – Elizabeth

Marnitz van Deventer – Pieter

Rowlen Ethelbert von Gericke – Simon

Thabiso Masoti

Bahle Mashinini

Nqobile Sipamla

Jaco Muller 

 

Amandla Netflix film Netflix Amandla filmi