Amasya - Çorum yolunda otobüs devrildi ! Devrilen otobüs hangi firmaya ait?

TAKİP ET

Amasya'dan gelen haber herkesi üzdü. Yolcu otobüsün devrilmesi üzerine ölü ve yaralıların sayısı ise araştırılmaya başlandı. Amasya da sürücüsünün kontrolünden çıkması üzerine otobüsün devrilmesi hangi firmaya ait olduğu da merak konusu oldu. İşte detaylar..

Reklam
Reklam

14 Aralık da Amasya'da yolcu otobüsün devrilmesiyle ölümlerin ve yaralanmaların sayısı belli oldu. Haberleri gören vatandaşların merak ettiği konular arasında otobüsün hangi firmaya ait olduğu yer almaktadır. İşte devrilen otobüs hakkında merak edilenler 

14 Aralık 07.00 saatlerinde yaşanan kaza Amasya - Çorum yolunda gerçekleşmiştir. Karayolunun 25. kilometresinden sonra meyana gelen kaza otobüsü İzmir'den Tokat'a gitmekteydi. Yağmurun yağışı ve yolların kaygan olmasından kaynaklandığı düşünülen kaza yerine ihbar üzerine ambulans geldi ve 2 kişinin vefat ettiği, 24 yolcunun da yaralı olduğu haberi geldi. Bu nedenle yol trafiğe kapandı. 

112 Acil Servis yaralıları en yakın hastaneye götürerek tedavi altına alındı. Olay yerinde vefat eden isimler ise hastanenin morguna götürülerek yakınlarına haber verildi.  

otobüs kazası amasya da devrilen otobüs kazası otobüs devrildi ölü sayısı