Amazon Prime Harlem dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Dizi ve film izlemek için tercih edilen Amazon Prime Video da yoğun ilgi gören Harlem dizisi de merakla araştırılmaktadır. Harlem dizisinin 1.sezonu yayınlanmasıyla izleyiciler dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. İşte Harlem dizisi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Girls Trip ve Little gibi filmlerin yaratıcılığını üstlenen Tracy Oliver, Prime Video’nun yeni dizisi Harlem ile tekrar yazarlık koltuğuna otururken izleyenleri birbirinden farklı 4 kadın profilinin ön planda olduğu komedi temalı içeriği ile baş başa bırakıyor. Ve anlatısına da baş karakterlerden olan Camille’nin anlatısıyla başlıyor.Dizi içerisinde aşk ve eğlence oldukça görümektedir. 

Herlem dizi konusu
Camille eski sevgilisini görmesiyle depresyona giriş yaparak hayatının değişimini yaşadı. karmaşık aşk ilişkisi ve iş dünyası da bu durumu tetiklemiş oldu. İkili ilişkilerde oldukça iyi olan Tye'in kendince olan takıntıları ve semptomları da bu durum da ortaya konulmaktadır. Hemen herkesin tahmin edeceği arkadaşlık, aile, iş ve aşk melodramları konseptiyle yön bulan Harlem, 10 bölüm/30 dakika ile, geç açılan performansına rağmen haftanın çerezlik dizisi olabileceğinin sinyallerini veriyor. En basitinde komedi ile yön bulan bir içeriğin getirilerini zekice kullanmasının yanı sıra kendisine çeken çekici karakterleriyle akışına renk katmayı başarıyor. 

Harlem dizi fragmanı
Harlem dizi oyuncu kadrosu ve karakterler

Meagan Good – Camille

Grace Byers – Quinn

Shoniqua Shandai – Angie

Jerrie Johnson – Tye

Tyler Lepley – Ian

Sullivan Jones – Jameson Royce

Whoopi Goldberg – Dr. Elise Pruitt

Kate Rockwell – Anna

harlem konusu harlem dizi harlem oyuncu kadrosu