Amazon Prime Video The Tender Bar filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Son zamanların dikkat çeken yapımlarından birisi olan The Tender Bar filmi Amazon Prime Video platformunda yayınlanmaya başladı. Film severler The Tender Bar filmi fragmanı, konusu ve oyuncularını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Zaman zaman yayınladığı yapımlarla dikkatleri üzerine çeken Amazon Prime Video’nun yeni filmi The Tender Bar an itibariyle platformda yayınlanmaya başladı. Kaliteli oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi ile gündem olan The Tender Bar’ın konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek isteyen film severler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. 
Amazon Prime Video The Tender Bar Filmi Konusu Nedir?
1970’li yıllarda Ford Fairlane model bir araçta sıkışıp kalan Dorohty ve oğlu JR Charlie dayının evine sığınmaktadır. Oğluna oldukça düşkün olan Dorothy, Charlie’nin de yardımlarıyla JR’ı daha iyi bir şekilde yetiştirme fırsatını yakalayacaktır. Charlie’nin şevkatli ve korumacı tavrı JR’ın Charlie’ye daha kolay bağlanmasını sağlayacak olsa da küçük çocuğun babasız büyümüş olması bu durumu biraz zorlu hale getirecektir. 
Babasız büyümeyi bir kompleks haline getirmediğini ifade eden JR, üniversiteye başlayıp kendi hayatını kurmaya başladığı zaman bu sözüyle tekrar karşı karşıya kalacak ve sözünün doğru olmadığını anlayacaktır.
Amazon Prime Video The Tender Bar Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Babasız büyümenin zorluklarını ilginç bir şekilde anlatan The Tender Bar filmi yönetmen George Clooney’in başarılı dokunuşlarıyla beğeni kazanan bir yapım olmuştur. IMDb’den 6,5 puan alan filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:
Ben Affleck – Charlie Moehringer
Tye Sheridan – J.R. Moehringer
Daniel Ranieri – Küçük J.R. Moehringer
Ron Livingston – Genç J.R. Moehringer
Lily Rabe – Dorothy Moehringer
Christopher Lloyd – Büyükbaba Moehringer
Max Martini – Papa “The Voice” Moehringer
Matthew Delamater – Joey D
Max Casella – Chief
Rhenzy Feliz – Wesley
Ivan Leung – Jimmy
Briana Middleton – Sidney
Sondra James – Büyükanne Moehringer
Michael Braun – Bobo

Amazon Prime Video The Tender Bar film Ben Affleck George Clooney