Amber Heard Mahkemede Ağlayarak Anlattı: Johnny Deep Vajinamda Zorla Kokain Aradı!

TAKİP ET

Hollywood'un en sansasyonel boşanma davasına imza atan Amber Heard ve Johhny Deep'in karalama davasında söz Amber Heard'e geçti!

Reklam
Reklam

Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu Amber Heard ve Johhny Deep'in karalama davasında skandal gelişmeler yaşandı.

Mahkemede bu sefer kürsüye Amber Heard çıktı. Günlerdir süren davada bugüne kadar tanıklar kürsüde yer almıştı. Bu esnada Amber Heard'ün soğuk ve mimiksiz halleri sürekli olarak gündem oluyordu. 

Dün gerçekleşen davada kürsüye bu sefer Amber Heard çıktı. Günlerdir donuk ifadesi ile boy gösteren Heard kürsüde gözyaşlarına hakim olamadı.

Amber Heard önce Deep ile ilk kez yer aldığı ve henüz ilişkisinin başlamadığı yeni tanıştığı beraber rol aldığı The Rum Diary adlı filminde Deep ile tanışmasını anlattı.
Amber Heard kürsüde Johnny Depp ile öpüşme sahnesinin gerçek olduğunu söyledi ve Deep'in kendisini izinsiz şekilde sahnede dilini kullanarak öpütünü söyledi. Heard avukatın "Dilini kullandı mı?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

Amber Heard'ün Duygusal Anları!

Amber Hear, eski eşi Deep'in vücudunun mahrem yerlerinde zorla kokain aradığını söyledi. Heard, Deep'in mahrem yerlerini parmaklayarak kokain aradığını anlattı.

Amber Heard, Johnny Depp'in, vücudunun mahrem yerlerinde kokain aradığı iddialarını anlatırken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Heard, Johnny Depp'in alkol ya da uyuşturucu etkisi altındayken zorla birlikte olmaya çalıştığını anlattı. Mahkemede Depp'in, Amber Heard'ü yatağa fırlattı ve üzerindeki elbiseyi çıkarıp onu ilişkiye zorladığı söylendi.

Mahkemede ayrıca Deep'in sinirli olduğu zamanlarda Heard'ü oral sekse zorladığı iddialarına yer verildi.

"TOKAT ATTI O.. DEDİ"

Amber Heard, Johnny Depp’in kolundaki dövmeyi anlamayıp gülünce "Bana sert bir tokat attı ‘Sence bu komik mi ‘o…u’ diyerek bir daha vurdu. Ne olduğunu anlayamadan öylece suratına bakakaldım” dediğini yine ağlayarak anlattı.

Heard'ün bunları anlatırken zaman zaman nefes almakta zorlanması duraksaması dikkatlerden kaçmadı.