American Siege film konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

American Siege filminin konusu, yorumu ve daha birçok merak edilen konuların bulunduğu içeriğimizle sizlerleyiz. Bu inceleme yazısında American Siege film konusu, yorumu, incelemesi ve IMDb puanı gibi aklınıza takılacak birçok sorunun yanıtlarıyla karşılaşacaksınız.

Reklam
Reklam

Bir zamanlar Hollywood’un zirvesini çeken Bruce Willis, bugünlerde, hemen hemen her ayda yayınlanan filmlerin oyuncu ekibinde yer alıyor. Bu tutum kendisinin durmak bilmeyen azimli kişiliğini ön plana çıkartmış olsa da son yıllarda icra ettiği ve bir şekilde içinde var olduğu senaryoların yetersizliği de gözlerden kaçmıyor. Hollywood zamanlarına gıptayla baktığımız bütün estetik kişiliği son yıllarda yayınlanan birkaç çözümsüz filmle suyu bulanık hale getiriyor. “Bruce Willis için izlenir.” demeye yüz tutan herhangi bir geliştirici unsur ortaya koymadığı gibi giderek artan yeni projeleri de kafalarda soru işareti oluşturuyor. 



Bu olumsuz gidişatın en temel sebeplerinden birisi de yönetmen Edward Drake’in çelimsiz kamera arkası deneyimleriyle oluştuğu bir diğer gerçek gibi duruyor. 2021 yılında yönetmen Drake’le 4 kez çalışma fırsatı bulan saygın oyuncu, içinde bulunduğu alelade şekilde inşa edilmiş sinematik sekansların çaresizliğini yaşıyor.  


American Siege film yorumu 

Eski NYPD memurlarından biri olan Şerif Ben Watts’a hayat veren Bruce Willis , Georgia’nın kırsal kesiminde yaşanan bir adam kaçırma girişimiyle başlamaktadır. Roy, Toby ve Grace isimli üç genç, yıllar önce ortadan kaybolup bir daha bulunamayan arkadaşları Brigit için yeni bir operasyon düzenlemekte ve Brigit’in nerede olduğunu ya da başına ne gelmiş olabileceğini ön gören ilaç patronu olan Dr. Geats’i, kendi evinde tutmaktadır. Dr. Geats’in sahipsiz vebir o kadar da rahat tavırları üç arkadaşı yeteri kadar tedirgin hale getirirken, olaya, Ben Watts’ın katılmasıyla beraber gergin dakikalar devam edecektir. 



American Siege’in genel temposunun “Brigit’e ne oldu?” sorusuna yanıt aradığı anlaşıldığında, kasaba içinde dönen gizli kapaklı işlerin olabileceği de gün yüzüne çıkmaktadır. Gerek şeriflerin gerekse ilaç patronu Geats’in halihazırda saklıyor olduğu bilgiler açığa çıkarken; bu bilgilerin aynı zamanda polisler üzerindeki yetersizlik damgasını da izleyiciye tanıtmaktadır. Onca silah şöleni, rehin alma operasyonları, polislerin varoluşsal krizleri gibi unsurlar, American Siege’i zorlayıcı, hükmedici kıvama sokmamaktadır.  

IMDb: 3,8 / Güncel puana tıklayarak ulaşabilirsiniz. 



American Siege film oyuncu kadrosu ve diğer karakterleri: 

Bruce Willis – Ben Watts 

Rob Gough – Roy 

Timothy V. Murphy – Charles Rutledge 

Johann Urb – Toby Baker 

Anna Hindman – Grace Baker 

Trevor Gretzky – Kyle Rutledge 

Cullen G. Chambers – John Keats ve diğerleri.

american siege american siege konusu american siege yorumu american siege incelemesi american siege imdb puanı american siege oyuncu kadrosu american siege film american siege fragmanı