Anadolu Efes-Galatasaray Nef yarı final maçı biletleri satışa çıktı mı? Anadolu Efes-Galatasaray Nef yarı final maçı ne zaman, saat kaçta?

TAKİP ET

Anadolu Efes- Galatasaray Nef yarı final maçı ile ilgili tüm merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. Avrupa şampiyonu olan ve ülkemizi gurulandıran Anadolu Efes şimdi ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadelesini sürdürüyor. Anadolu Efes-Galatasaray Nef maçının tarihi ve biletleri ile ilgili son durum yakından takip ediliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Efes- Galatasaray Nef yarı final maçı ile ilgili tüm merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. Avrupa şampiyonu olan ve ülkemizi gurulandıran Anadolu Efes şimdi ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadelesini sürdürüyor. Anadolu Efes-Galatasaray Nef maçının tarihi ve biletleri ile ilgili son durum yakından takip ediliyor. Anadolu Efes ile Galatasaray Nef arasında heyecan dolu bir yarı final maçı oynanacak. Avrupa şampiyonu Anadolu Efes ile Galatasaray Nef maçı büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Anadolu Efes-Galatasaray Nef yarı final maçı biletleri satışta mı? Anadolu Efes-Galatasaray Nef yarı final maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes-Galatasaray Nef yarı final maçı hangi kanalda? İşte tüm detaylar…

Anadolu Efes -Galatasaray Nef Yarı Final Maçı Ne Zaman?

Turkish Airlines Euroleague ‘in final karşılaşmasında Real Madrid’i mağlup ederek 2021-2022 Euroleague sezonunun şampiyonu olan Anadolu Efes, Türkiye’ye büyük bir guru yaşatmıştı. Avrupa şampiyonluğunun ardından ibresini ING Basketbol Süper Ligi’ne çeviren Anadolu Efes, Galatasaray Nef ile yarı final maçı oynayacak. Anadolu Efes ile Galatasaray Nef arasındaki ilk karşılaşma 27 Mayıs 2022 Cuma günü oynanacak. 



Anadolu Efes-Galatasaray Nef Yarı Final Maçı Saat Kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşmada ilk iki maç Anadolu Efes seyircisi önünde oynanacak. Serinin uzaması halinde ise dördüncü maç Galatasaray seyircisi önünde, son maç ise 4 Haziran 2022 tarihinde Anadolu Efes’in sahasında oynanacak. Bu karşılaşmaların sonucunda 3 galibiyet elde eden taraf finale çıkmayı başaracak.

Anadolu Efes-Galatasaray Nef Yarı Final Maç Takvimi

-    İlk maç: 27 Mayıs 2022 Cuma saat 20.30

-    İkinci maç: 29 Mayıs 2022 Pazar saat 19.00

-    Üçüncü maç: 31 Mayıs 2022 Salı saat 20.30

-    Dördüncü maç: 2 Haziran 2022 Perşembe 

-    Beşinci maç: 4 Haziran 2022 Cumartesi

Biletler Satışa Çıktı Mı?

Yarı final maçı ile ilgili Galatasaray Basketbol resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘Play-off yarı Yarı Final Serisi maç takvimimiz belli oldu. 31 Mayıs Salı 20.30’da ev sahibi olacağımız serinin 3. karşılaşmasının biletleri yarın satışa sunulacak.’ denildi.