Android kullanıcıları için en iyi sağlık ve fitness uygulamaları

TAKİP ET

Sağlıklı yaşam için egzersiz şart. Ancak 2 yıl boyunca hayatımızı adeta esir alan koronavirüs salgını nedeniyle artık bir çoğumuz spor salonlarına gitmekten korkar hale geldik. Elbette spor salonuna gitmiyor oluşumuz egzersizi tamamen hayatımızdan çıkaracağımız anlamına gelmiyor. İşte size evde spor yaparken destek olacak en iyi sağlık ve fitness uygulamaları…

Reklam
Reklam

Günümüzde zinde ve sağlıklı kalmak büyük önem taşımaktadır. Aynı şekilde, bir fitness kulübüne katılmayı, yoga derslerine gitmeyi, bir spor salonuna kaydolmayı ve daha birçok şey yapmayı düşünür. Ancak Coronavirus pandemisi salgını nedeniyle bir spor salonuna veya fitness merkezine gitmek son derece risklidir. Bu nedenle, akıllı telefonunuza bir sağlık ve fitness uygulaması indirebilir ve aktivitelerinizi takip edebilirsiniz. Aşağıda, Android telefonunuza indirebileceğiniz popüler sağlık ve fitness uygulamalarının listesi bulunmaktadır.

Google Fıt

Google tarafından oluşturulan Google Fit, övgüye değer bir egzersiz takip uygulamasıdır. Uygulama, kullanıcıların hızını, yüksekliğini, rotasını, yürüyüşünü, koşmasını ve diğer etkinliklerini işaretler. Buna ek olarak, uygulama atılan adım sayısı ve yakılan kalorilerin verilerini tutar.

Daily Yoga

Düzenli yoga yapanlar bu uygulamayı indirebilir ve günlük ipuçları ve varyasyonlar alabilir. Ayrıca uygulama, egzersiz seansını izlemek için ipuçları ve zamanlayıcılar içeren talimatlar sağlar. Sadece bu değil, uygulama, kullanıcının odaklanmasını sağlayan bir ses klibi içerir.

JEFIT Egzersiz Takibi

Bu sadece bir fitness takipçisi uygulaması değil, aynı zamanda bir spor salonu eğitmenidir. Kullanıcılar, aktif kalmalarına yardımcı olan ücretsiz bir fitness planı alırlar. Ayrıca, uygulama 1300 ayrıntılı alıştırma içerir.

HealthifyMe

Uygulama, sağlık ve fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur. HealthifyMe, bir antrenman takipçisi, kilo kaybı takibi, su takibi, yiyecek takibi, uyku takibi ve el yıkama takibini kolaylaştırır. Bunun dışında kullanıcılar, tüm vücut egzersizlerini ve yoga egzersizlerini içeren ekipmansız ev egzersiz videolarına da erişebilir.

Kalori Sayacı MyFitness Pal

Kilo vermenize yardımcı olan ve aynı zamanda ne yiyip ne yememeniz konusunda size rehberlik eden en iyi fitness uygulamalarından biridir. Uygulama, 6 milyondan fazla gıda ürününden oluşan bir veri tabanından oluşmaktadır. Buna ek olarak, yiyecek bilgileri, restoran günlüğü, yemek tarifi ithalatçısı, kalori sayacı ve daha fazlası gibi başka özelliklere de sahiptir.