Ankara'da 5 Afganın öldürüldüğü dehşet evinde yeni gelişme

TAKİP ET

Altındağ ilçesinde bir evde 5 Afganın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin olayda yeni gelişmeler yaşandı. Olayı gerçekleştiren katil zanlısının Pakistan üzerinden Afganistan'a kaçtığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

Ankara'nın Altındağ İlçesi Örnek Mahallesi'nde Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda Afganistan uyruklu 5 kişiden haber alınamayan yakınlarının ihbar üzerine polis ekipleri Eve gitmişti. 10 Kasım'da adrese giden polisler, Evde bulunan Esedullah Rahimi, Serferaz Sayaz, Habibullah Cora Han, Abdul Halim Ruzi Kul ve Abdurrahman Azizi'nin Cansız bedenlerine ulaşmıştı. 5 Afganistan uyruklu kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı.

Bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edilmişti

Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde Evde bulunan 4 Afganistan uyruklu kişinin kesici ve delici aletlerle öldürüldüğünü tespit etmişti. Ev sahibi rahimi ise boğularak öldürülmüştür olayın yaşandığı evde arbede yaşandığına dair herhangi bir iz bulunamazken soruşturma ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı.

Afganistan'a kaçmış

Ankara'da 5 afganın öldürülmesi ile ilgili soruşturmayı yürüten Ankara polisi kritik bir bilgiye ulaştı. katil zanlısının M.O.Y. Olduğu öğrenilirken 9 Kasım tarihinde yurtdışına kaçtığı belirlendi. Katil zanlısının Pakistan üzerinden Afganistan sana gittiğini belirleyen polis ekipleri kırmızı bülten çıkardı. Ayrıca katil zanlısının maktülleri ilaç ile uyuttuktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü de tespit edildi.