Ankara'da Doğal gaz faciası: Anne ve 2 çocuğu gazdan zehirlenerek öldü!

TAKİP ET

Dün gece saatlerinde Ankara'da feci bir olay yaşandı. Doğal gaz kaçağı 3 kişinin canını aldı. Ankara'da doğal gaz faciasının detayları neler? Bu haberimizde Ankara'da doğal gaz faciasının detaylarını sizler için derledik. İşte Ankara'da 3 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan doğal gaz faciasının detayları...

Reklam
Reklam

Olay, Ankara'nın Keçiören ilçesi Güçlükaya Mahallesi Eleşkirt Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eleşkirt Sokak 3. katta bulunan Emek apartmanında oturan İbrahim İ., gaz zehirlenmesi nedeniyle Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu.

Ankara'da Doğal gaz zehirlenmesi yaşandı

İbrahim İ., polis ekibine verdiği demeçte gazdan zehirlendiğini ancak kaçağın kendi evinden olmadığını söyledi.Polis ekibi durumu hemen apartman yöneticisine bildirdi ve apartmanı boşaltması ve Başkent Gaz ekibine haber vermesi gerektiğini söyledi. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve Başkent'e gaz ekipleri sevk edildi. Başkent gaz ekibi, daireyi tahliye ederken sızıntının Döndü Batmaz'ın (34) evinden geldiğini tespit etti. Apartman kapısı uzun süre çalındı ​​ve kimse kapıyı açmadan önce itfaiye ekipleri eve girdi. Ekip eve girdiğinde Döndü Batmaz ile çocukları Özkan Batmaz (11) ve Umut Batmaz'ı (5) evde hareketsiz buldu.

Sağlık ekipleri ilk müdahalede anne Batmaz ve iki çocuğunun ölümünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de evden çalışıyor. Ön karara göre anne ve oğlunun doğalgaz sızıntısından zehirlendiği öğrenildi. Anne ve çocuğun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis soruşturmaları devam ediyor.

Anne ve iki çocuğunun Ankara'ya yeni taşındığı öğrenildi

Ayrıca Anne Batmaz'ın 3 gün önce Sivas'tan Ankara'ya 2 çocuğıyla taşındığı aktarıldı. evde sadece 2 koltuk ve bir kilimin olduğu dikkat çekti. Doğalgazdan zehirlenen I. İbrahim'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ankara doğal gaz faciası Ankara doğal gaz zehirlenmesi