Ankara'da öldürülen 5 afgan'ın kimlikleri belli oldu

TAKİP ET

Ankara'nın Altındağ ilçesinde dün akşam saatlerinde Afganistan uyruklu 5 kişi ölü olarak bulunmuştu. öldürülen 5 haftanın kimlikleri belli oldu. cesetlerin, Esedullah Rahimi, Serferaz Sayaz, Habibullah Cora Han, Abdul Halim Ruzi Kul ve Abdurrahman Azizi'ye ait olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Ankara'nın Altındağ ilçesinde dün akşam saatlerinde bir evde Afganistan uyruklu 5 kişi ölü olarak bulunmuştu. olayla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken Evde bulunan cesetlerin kimliklerinin tespit edildiği açıklandı. Yapılan kimlik tespit çalışmasına göre bulunan cesetlerin Esedullah Rahimi, Serferaz Sayaz, Habibullah Cora Han, Abdul Halim Ruzi Kul ve Abdurrahman Azizi'ye ait olduğu belirlendi.

Soruşturma kapsamında ortaya çıkan diğer bir bilgi ise cesetlerin bulunduğu evin ölü bulunan afganlardan Esedullah Rahimi tarafından 1,5 yıl önce kiralandığı oldu. Diğer maktüllerin ise başka illerden Ankara'ya misafir olarak geldikleri ortaya çıktı.

5 kişinin ön otopsi tutanakları da ortaya çıktı. Otopsi raporuna göre rahimi dışındaki tüm aktörlerin vücudunda kesici ve delici alet yarısı bulunuyor. Rahimi'nin ise kanepede elleri arkadan bağlı halde ve ağzımda bezle bulunduğu öğrenilirken boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Diğer yandan olayın yaşandığı Evde kavga ya da boğuşmaya dair bir iz olmadığı mahsullerin üzerinde ise ev kıyafetleri olduğu bildirildi.