Ankara'da Sağanak Yağış Etkili Oldu! Yollar Adeta Göl Oldu!

TAKİP ET

Ankara'da sağanak yağışın başlamasından sonra yollar göle döndü. Sağanak yağışın yanı sıra yaşanan dolu yağışından dolayı vatandaşlar oldukça zor zamanlar yaşadı. Ankara gibi Kayseri'de sağanak yağıştan etkilendi.

Reklam
Reklam

Ankara’nın bazı ilçelerinde sağanak yağışın başlamasının ardından yollar göle döndü. Dolu yağışının da etkili olmasıyla vatandaşlar zor durumda kaldı. Ankara’nın Haymana ve Şereflikoçhisar ilçelerinde dolu ve yağmur yağışı etkili oldu. Yağış akşam saatlerine doğru şiddetini daha da arttırarak sürdü.
 

E-90 Karayolu Sular altında Kaldı


Etkili olan sağanak yağışın ardından Şereflikoçhisar E-90 karayolu sular altında kaldı. Karayolunda biriken sulardan dolayı sürücüler güçlükle ilerledi. Ankara’nın Haymana ilçesinde de dolu yağışının etkili olmasıyla vatandaşlar oldukça zor anlar yaşadı.
 

Sağanak Yağış Kayseri’yi de Göle Çevirdi


Ankara gibi Kayseri’nin ilçeleri de sağanak yağıştan nasibini aldı. Öğle saatlerinden sonra etkili olan sağanak yağış sele sebep oldu. Kayseri ilçesinin turistik kısmı olan Kapuzbaşı Takım Şelaleleri yolunda su taşkınlıklarının sebep olduğu bozukluklar oldu. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekipler bölgede çalışmalarına devam ediyor.