Ankara'da sel! 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi kayıp

TAKİP ET

Ankara için yapılan sağanak yağış uyarılarının ardından kentte çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katını su basması sonucunda 21 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Ankara için yapılan sağanak yağış uyarılarının ardından kentte çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katını su basması sonucunda 21 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybetti. Meteoroloji tarafından sarı kodla uyarılan iller arasında yer alan Ankara’da akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oldu. Özellikle Keçiören, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinde kuvvetli bir şekilde etkili olan sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklar göle döndü. Keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katının suyla dolması sonucunda 21 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybederken 1 kişinin de kayıp olduğu öğrenildi.

21 Yaşındaki Genç Kız Hayatını Kaybetti

Ankara'da akşam saatlerinde meydana gelen sağanak yağışla birlikte cadde ve sokaklar göle döndü. Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde ev ve iş yerlerinin alt katlarında su baskınları meydana geldi. Ani su baskını sonucunda bir binanın bodrum katına su dolması sebebiyle 21 yaşındaki Busenur Doğanay hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin uzun süreli çalışması sonucunda 21 yaşındaki genç kızın cansız bedenine ulaşıldı ve Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ankara Valisi'nden Açıklama

Meydana gelen sel sonrasında Ankara Valisi Vasip Şahin, 'Keçiören'de 21 yaşındaki bir genç kızımızı maalesef kaybettik. Bir vatandaşımız da kayıp olarak aranıyor.' dedi.