Ankara'da trafik magandası çekiçle dehşet saçtı!

TAKİP ET

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, kırmızı ışık yanarken geçiş yaptığı öne sürülen bir sürücü, diğer araçların kornayla tepki göstermesi üzerine aracından çıkardığı çekiçle araçlardan birine saldırdı. Saldırdığı aracın camını kıran ve sürücüye saldıran trafik magandasının görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye neden olurken yapılan şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Olay, dün öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesine meydana geldi. İddialar göre kırmızı ışığın yandığı sırada geçen bir sürücü, trafikte bekleyen diğer araçların tepki göstermesine neden oldu. Korna çalınarak tepki gören araç sürücüsü aracından inerek bagajdan çekiç aldı ve bir araca saldırmaya başladı. Trafik magandası saldırdığı aracın camını kırarak sürücüye küfürler yağdırdı.



Saldırdığı otomobile zarar veren ve adının Ö.Ö. olduğu öğrenilen saldırgan diğer sürücülerin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırılırken o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Saldırgan şahsın dehşet saçtığı o görüntüler sosyal medyaya yayınlanırken video kısa sürede gündem oldu.



TEHDİTLER SAVURDU!

Videonun kısa süre içinde sosyal medyada gündem olduğunu gören Ö.Ö., çok sayıda kişinin tepki gösterdiği o görüntülere ilişkin bir paylaşımda bulundu. Kendisinin diğer sürücüler tarafından küfürlere maruz kaldığını öne süren Ö.Ö., videonun altına hem küfür hem de tehditler savurarak torumlar yaptı.



Büyük tepki toplayan olay sonrası yapılan şikayet üzerine çekiçle saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen Ö.Ö., isimli trafik magandası Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlendiği adreste yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ankara çankaya trafik magandası çekiçle saldırı