Ankara valiliği sosyal medyadan uyardı! Yarın sabah çok şiddetli sağanak yağış bekleniyor

TAKİP ET

Ankara valiliği sosyal medyadan bir tweet atarak kentte yaşayan vatandaşları uyardı. Yarın sabah Ankara'da çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması istendi.

Reklam
Reklam

Ankara valiliği Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar kentte yaşayan vatandaşları şiddetli sağanak yağışa karşı uyardı. Valiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda Şu ifadeler kullanıldı;

 "Son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın Ankara'nın kuzey ve batısında kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Sel ve su baskınlarında dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ankara'da yarın sabah saatlerinde çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Ankara valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda meteorolojinin uyarılarına göre kentte oluşabilecek sel su baskını yıldırım düşmesi ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.