Ankara Valiliğinden uyarı! Sel felaketi tekrar yaşanabilir

TAKİP ET

Ankara valiliği son dakika hava durumu uyarısı yaptı. Geçtiğimiz hafta sel felaketini yaşayan Ankara için yeni kritik uyurdu yapılırken öğle saatlerinde kentte sağanak yağış beklendiği duyuruldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada vatandaşların ani sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olması istendi.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi… Ankara valiliği öğleden sonra kentte beklenen sağanak yağış nedeniyle uyarı yaptı. Geçtiğimiz hafta sel felaketi ile sarsılan Ankara'da yeniden şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Valilikten yapılan uyarıda vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
 

Kuvvetli sağanak yağış bekleniyor


Ankara valiliği Twitter hesabından az önce bir son dakika uyarısı yayınladı. Valilik tarafından yapılan uyarıda bugün öğle saatleri itibariyle Kent genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini dikkat çekildi. Uyarıda ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olmaları istenirken kuvvetli yağış sırasında oluşabilecek rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması istendi.
 

Sel felaketi yaşanmıştı


Ankara'da geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle kentte falan felaketi yaşanmıştı. Sel felaketinde 4 kişi Hayatını kaybetmişti. Ankara'da selde Maddi hasar da son derece yüksek olmuştu.