Ankaralılar dikkat! Yılbaşında o yollar trafiğe kapalı..

TAKİP ET

Ankara Valiliği tarafında yapılan bir son dakika duyurusunda 31 Aralık gecesi saat 19.00'dan itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi. Yayınlanan duyuruda kapalı olacak olan yollar ile alternatif güzergahlar da paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Ankara genelinde yeni yıl kutlamaları sırasında yaya ile birlikte taşıt trafiği de yoğun olacağı öngörüsünü değerlendiren Valilik, yoğunluk yaşanacağı tahmin edilen bazı yolları trafiğe kapatma kararı aldı. Yoğun olacağı yönünde değerlendirilen YHT, AŞTİ, oteller, alışveriş merkezleri, park ve bahçelerle birlikte eğlence mekanlarının olduğu tüm cadde ve sokaklarda huzur ve güvenliğin sağlanabilmesi için emniyet tedbirlerinin alınacağını bildiren Ankara Valiliği konuyla ilgili olarak bir duyuru yayınladı.

Valilik tarafından yayınlanan duyuruda 31 Aralık gecesi saat 19.00'dan itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirilirken, hangi yolların kapalı olacağı bilgisini de şöyle paylaştı:

Aşkabat Caddesi'nin Akdeniz Caddesi ve 54. Caddesi arasındaki bölüm, bu bölüme açılan cadde ve sokakların tamamı; Bestekar, Tunalı Hilmi ve J. F. Kennedy Caddesinin arasındaki cadde ve sokakların tamamı çift yönlü trafiğe kapatılacak.

İhtiyaç olması durumunda Atatürk Bulvarı'ndaki Sıhhiye Orduevi ile Akay Kavşağı arasındaki bölüm, GMK Bulvarı, Ziya Gökalp Caddesi'ne çıkan Kolej Kavşağı ve Kızılay Kavşağı arasındaki bölüm, Milli Müdafaa Caddesi'nin GMK Bulvarı ve Yahya Galip Caddesi arasındaki bölüm, 54. Cadde, Tunalı Hilmi Caddesi'nin Kuğulu Parka çıkan bölümü, Filistin Caddesi, Kumrular Sokak ve bu bölümlere açılan tüm cadde ve sokakların tamamı da 31 Aralık saat 19.00'dan itibaren trafiğe kapalı olarak tutulacak.

 

ankara yılbaşı trafiğe kapalı yollar hangi yollar trafiğe kapalı