Anket doldurarak para kazandıran siteler ve anket ücretleri

TAKİP ET

Anket doldurarak maddi kazanç sağlamak isteyenlerin iş arayışları devam ederken güvenilir anket siteleri araştırılmaya başlandı. Siteye üye olarak bilgiler doldurulduktan sonra güvenilir şekilde para kazanma imkanı oldukça fazladır. Yapılan işlemlerin yasal olduğu siteler ve ne kadar kazanç elde edileceği hakkında meraklar arttı. İşte konu hakkında detaylar haberimizde

Reklam
Reklam

İnternet üzerinden çok sayıda anket doldurarak para kazanmak imkanı oldukça kolay hale geldi. Güvenilir platformlar bulmak oldukça zor olsa da siteler araştırılmaya başlandı. Bazı anket sitelerinde düşük ücretler ve yüksek kotalar nedeni ile elde edilen gelirlere ulaşma noktası olumsuzlarla karşılaşılmaktadır.
Site tarafından verilen limitler yapıldıktan sonra prim değerinde kazanç sağlanıyor. Ek iş ve asıl iş olarak yapılacak anket sitelerine üye olduktan sonra kazanç elde etmek için dikkat edilmesi gerekenler şöyledir;

    Katılacağınız anket siteler değiştirilmelidir. Tek bir siteye bağlı kalınarak diğer sitelerden habersiz kalmak dezavantaj olarak görülmektedir. Boş vakitlerinizin tamamını kazanca dönüştürememeniz anlamına gelir. Birden fazla sitelere üye olunarak çeşitli kazanç elde etmekte gereklidir.

    Üyelik açacağınız anket sitelerinin güvenilir olması önemlidir. Güvenilir anket siteleri ile ücretsiz üyelik açarak işe koyulabilirsiniz. Eğer seçtiğiniz platform ücret istiyor ya da sözleşmeden bahsediyorsa anket doldur para kazan sahtekarlığı ile karşı karşıya olduğunuzu düşünebilirsiniz.

    Profil bilgilerinizi eksiksiz ve gerçek bilgilerinizle doldurmanız önemlidir. Pek çok anket sitesi partnerlerine göndereceği anketleri seçerken, profil bilgilerinden yararlanarak eşleştirme yapmaktadır. Bu nedenle profil doluluk oranına bağlı olarak kullanıcılar ek puan ile ödüllendirilebilir. Profil bilgileriniz ne kadar dolu olursa alacağınız anket sayısı da benzer oranda artacaktır.

    Anketleri doldururken yapılan araştırmanın başarıya ulaşması, verilen doğru yanıtlara bağlıdır. Doğru ve dürüst cevaplar vererek işin hakkını verebilirsiniz.

    Anket doldurarak para kazanmak için özel beceri gerekmez. Boş vaktinizi iyi ayarlamanız ve doğru platformlara üyelik oluşturmanız para kazanmaya başlamanız için yeterlidir.

    Elinizi hızlandırmak için zaman geçtikçe bazı pratik yöntemler keşfetmelisiniz. Belirli bir zaman dilimine ne kadar fazla anket sığdırırsanız, kazancınızın paralel şekilde artacağını unutmayın.

    Gönderilen anketlerin kontrolü için düzenli aralıklarla e-postanızı kontrol etmenin yanında, üyelik bilgilerinizi kullanarak işvereninizin web sitesini ziyaret edin. Web sitesinden gönderilen siparişleri kontrol ederek olası “Spam klasöre düşen” e-posta azizliğini yaşamaktan kaçınabilirsiniz.

    Anket sitelerinde en yaygın karşılaşılan hata, anketlerin tam bitirmeden teslim edilmeye çalışılmasıdır. Anketinizi onaylamadan önce yarım kalan ankete ödeme yapılmayacağınızı aklınızdan çıkarmayın ve tüm sorulara doğru yanıt verdiğinizden emin olun.

Kimler anket doldurarak para kazanabilir?
Online şekilde para kazancı sağlamak isteyenler bu şekilde para kazanabilirler. Boş vakitlerin doldurulabilmesi için zaman geçirmek amaçlı da bu işe girilmektedir. Anket doldura işi asıl iş olarak değil de ek iş olarak nitelendirilmektedir. Anket başına 1 ya da 10 TL arasında değişen ücretlendirme seçenekleri vardır. Ek iş ya da öğrencilerin kolaylıkla yapabileceği iş olarak bilinmektedir.
Anket doldurarak para kazandıran sitelerin listesi
Her doldurulan anket üzerinden 12 ya da 15 TL ücretlendirme yapılarak ek kazanç sağlanır. Adı geçen sitelere üye olunduktan sonra sisteme katılım sağlanır. Maaş olarak bilinen ödemeler ise sitelere göre değişkenlik gösterir. haftalık, günlük ya da aylık olarak ödemeler hesaplara yatmaktadır. Bu siteler üzerinden herhangi bir sözleşme imzalama işlemi yoktur.

Google

Fikir pazarı tr

Valued opinions

Myiyo

Napolyon

Ipsos

Yougov

Toluna

Survey mobile

Panel stationGoogle anket doldurarak para kazanma
Google Ödüllü Anketler uygulamasını Google Play üzerinden anket uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz. Yukarıda da belirtildiği gibi anket gönderim sıklığı haftada 1 olarak belirlenmiştir. Arkasında Google güvencesinin yer aldığı ve anket doldurarak para kazandıran uygulamalar arasında yer alan Ödüllü Anketler uygulamasına gelen kullanıcı talepleri doğrultusunda, anket gönderim sıklığı azalabilir.
Google anketler üzerinden yapılan adet başına 1.80 TL vermektedir. Uygulama üzerinden sorulan sorular basit ve kısa sürede çözülmektedir. Yapılan istatistikler üzerine veriler elde edilmektedir.
Fikir pazarı anket doldurarak kazanç elde etme
1977 yılında kurulan site üzerinden birçok kişi gelir elde etmektedir. 2013 yılında giriş yapılan şirket, gerçek şahıs bilgileri üzerinden çalışılmasını bildirmektedir. Anket üzerinden kazanılan ücretlerde para puanlara sahip olunmaktadır. Platform üzerinden anket dolduranlara verilen hediye çekleri birçok giyim mağazaları ve marketlerde geçerli olduğu bilinmektedir.
Valued opinions çevrimiçi anketle para kazanmak
Site üzerinden doldurulan anketler de ortalama 15 dakika sürmektedir. Doldurulan anketlerin başına puan değerlendirmesi farklıdır. Sıklıkla 5 ve en çok 30 puan elde edilmektedir. 450 puana sahip olunduktan sonra ücret talebi edilmektedir. Adını az duyduğumuz bu site de ödemeler hediye çekleri olarak verilmektedir.
Türkiye’de fazla iş partnerine sahip olmayan Valued Opinions hakkında yapılan en büyük şikayet, sipariş için fazla süre beklenmesi gerektiği yönündedir. Diğer anket doldurarak para kazandıran siteler ile birlikte Valued Opinions’tan sipariş alarak boş vakitlerinize nakde dönüştürebilirsiniz.
Napolyon anket sitesi ile para kazanma
Anket doldurularak para kazanma imkanı veren bu site de 100 TL olduktan sonra ücret talebi oluşturulmaktadır. Güvenilir site olan Napolyon NAP puanı değerlendirmesiyle bakiyeleri doldurmaktadır.
Anket doldurarak para kazanma yanında Napolyon, farklı markalardan indirim kazanma ve etkinliklere katılma gibi üyelerine yönelik çeşitli opsiyon sunar. Myiyo gibi popüler olan anket sitesinde yer almak için ücretsiz üyelik oluşturarak profilinizi doldurmanın ardından sipariş almaya başlayabilirsiniz.
Panel station anket doldur kazan
2008 yılında kurulan bu site 13 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir. Hindistan merkezli olan site de anket doldurarak güvenli şekilde para kazanmak mümkün. 100 veya 500 puan durumu olarak değerlendirilen sitede 3000 puan biriktiğinde hediye çeki verilmektedir. Ödemeler ise site üzerinde kayıtlı olan hesap bilgileri üzerinden yapılmaktadır.
Hediye çeki veren Panel sitesi sadece bu çekleri Markafoni üzerinden değerlendirmektedir.
 

anket doldurma internette para kazanma internetten anket doldurma anket siteleri