Anlaşma sağlandı, şartları taşıyanlara 14 bin TL karşılıksız ödeme

TAKİP ET

Bankalar promosyon ödemelerinde rekor tazelemeye devam ediyor. Emekliye ek ödeme için anlaşma sağlandı. Şartları taşıyanlara 14 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak.

Reklam
Reklam

Bankalar Ekim ayında da promosyon rekabetine devam ediyor. Kamu çalışanları ve emeklileri için muslukları sonuna kadar açan bankalardan yeni adımlar da gelmeye başladı. Kamu bankaları arasında yeni bir anlaşma imzalandı ve emekliye tam 14.000 TL ek ödeme yapılacağı iddia edildi. Emekliler için hazırlanan yeni kampanyada şartları taşıyanlar karşılıksız olarak ödeme alabilecek. Emekliye 14.000 TL Ek ödeme ile ilgili detaylar haberimizde…

Emekli maaş promosyonu rekabeti Ekim ayında da bankalar arasında hız kesmeden sürüyor. Özel bankalar müşterilerine binlerce lira ödeme yapıyor. Kamu bankaları ise bu konuda uzun zamandan beri sessizliğini koruyor. Emekliye maaş promosyonu konusunda bankalardan art arda yeni duyurular gelirken sonunda Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'ta bu konuda sessizliğini bozdu. Kulislerde dolaşan iddialara göre dalgalar arasında anlaşma sağlandı ve emekli için rekor bir promosyon geliyor.

EMEKLİ NİHAYET İSTEDİĞİNİ ALACAK

Emekliye banka promosyon ödemeleri ile ilgili kulislerde dolaşan çok sayıda İddia var. Bu iddialar özellikle kamu bankalarına ilgilendiriyor. Çünkü özel bankalar temmuz ağustos ve eylül aylarında emekli vatandaşlara rekor düzeyde Maaş promosyonu ödemesi yaparken kamu bankaları bu konuda çok sessiz kalmıştı. Ancak Nihayet kamu bankaları da yarışa katılma kararı aldı. bankaların polislerinden sızan bilgilere göre 3 banka aralarında anlaştı ve emekliye rekor düzeyde promosyon ödemesi yapmaya hazırlanıyor. Ödeme ile ilgili ilk rakamlarda ortaya çıkmaya başladı.

TAM 14.000 TL ÖDEME YAPILACAK

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank arasında anlaşma tamamlandı. Gelen ilk bilgilere göre 3 devlet bankası emekli müşterilerine 14.000 TL Ek ödeme yapmaya hazırlanıyor. SSK, bağ-kur ve memur emeklisi olan emekliler ile birlikte maaşını kamu bankalarından alan dul ve yetim aylığı sahipleri bu ödemeden faydalanabilecek. 14.000 TL emekli promosyon ödemesi bankalarda ek koşulsuz olarak verilecek nokta yani sadece maaş taşımak yeterli olacak. 3 yıl boyunca kamu bankalarından Maaş almaya söz veren emekliler maaşlarına ek binlerce ödemenin sahibi olacak.

31 EKİM TARİHİNE KADAR GEÇERLİ

Kamu bankalarının emekli promosyon kampanyası ile ilgili detaylar da yavaş yavaş netleşiyor. 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapan emekliye ödenecek olan 14.000 TL Maaş promosyonu sadece maaş taşıma ve 3 yıl taahhüt verme karşılığında hesaplara yatacak. Hem yeni emekliler hem de halihazırda emekli maaşı alıp maaşlarını devlet bankalarından almayı tercih ederler kampanyası kampanyadan faydalanacak.  Ayrıca devlet bankaları emekliye özel düşük faizli kredi kampanyaları da yapmaya hazırlanıyor. Emekli vatandaşları yapması gereken tek şey maaşlarını bir devlet bankasına taşımak ve ayrıcalıklı fırsatlardan faydalanmak.