Annemizi Saklarken bu akşam var mı? 12 Ocak Salı Annemizi Saklarken yeni bölüm saati

TAKİP ET

Geçen hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyen Star TV 'nin sevilen dizisi Annemizi Saklarken, bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelip gelmeyeceği epey bir merak edilmektedir. 12 Ocak 2022 Çarşamba akşamı Annemizi Saklarken dizisi yayınlanacak mı, saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar..

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarının yeni dizisi Annemizi Saklarken, yayın serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.. İzleyenlerin nefesini kesen hikayesi ve birbirinden yetenekli ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin başrollerinde ise güzel oyuncu Hande Doğandemir ile yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Kutsi birlikte yer almaktadır.
Geçen hafta Annemizi Saklarken dizisi 6. bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyordu ancak yılbaşı olmasından dolayı dizi yayınlanmadı. 
Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi arasında olan dizi, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak mı, yayınlanmayacak mı? soruları ise izleyenler tarafından merak edilmektedir. 12 Ocak 2022 Çarşamba günü Annemizi Saklarken dizisi olacak mı, saat kaçta yayınlanacak? sorularının cevaplarını sizler için haberimizde yer verdik. İşte detaylar..

Bu akşam Annemizi Saklarken dizisi yayınlanacak mı?
Annemizi Saklarken dizisi 6. yeni bölümü ile Star TV ekranlarında bu akşam saat 20.00 'da ekranlara gelecek ve seyircisi ile buluşacak. 

Yeni dizi Annemizi Saklarken 'in konusu nedir?
Henüz çocuk sayılacak bir yaşta ilk bebeğini kucağına alan ve arkasından da 2 bebeğini daha dünyaya getiren ve şimdilerde de Nişantaşı 'nda çok tanınmış olan bir moda atölyesinde özel müşteri asistanlığı yapmakta olan Handan ( Hande Doğandemir ), Zerrin ile Dündar Demir çiftinin evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provası yapmak için gidip gelmeye başlar. Bu sürede de Dündar 'ın ( Kutsi ) oldukça ilgisini çeker ve hem Handan 'ın hem de çocuklarını hayatı Zerrin ile Dündar 'ın evlilik yıldönümleri için verdikleri partiden sonra değişmeye başlar. 

Star TV annemizi saklarken konusu ne Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman? Annemizi Saklarken bu akşam var mı? Annemizi Saklarken Hande Doğandemir Kutsi