Annemizi Saklarken dizi konusu ve oyuncu karakter listesi

TAKİP ET

Annemizi Saklarken dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Annemizi Saklarken dizi konusu nedir? Annemizi Saklarken dizisi hangi kanalda ve hangi tarihte başlayacak? Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şeklinde ki sorular ve cevapları ekranlarda yeni başlayacak olan bu diziyi bekleyen izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Biz de siz değerli okurlarımız adına bütün bu merak edilen soruları ve cevaplarını sizler için araştırarak haberimizde yer verdik. Karşınızda bütün detaylar..

Reklam
Reklam

Annemizi Saklarken; Ojo Pictures imzasını taşıyan Türk yapımı olan bir dram türünde televizyon dizisidir. Dizinin başrollerini ise güzel oyuncu Hande Doğandemir ile yakışıklı şarkıcı Kutsi birlikte paylaşmaktadır.

Ekranların yeni dizisi Annemizi Saklarken ne zaman yayınlanacak?
Star TV ekranlarının yeni gözde dizisi olan Annemizi Saklarken ‘in tanıtım videoları he Youtube kanalı üzerinden hem de diğer dijital platformlar üzerinden yayınlanmaya başladı. Son derece güçlü bir oyuncu kadrosuna ve oldukça merak uyandıran bir hikayeye sahip olan ‘’ Annemizi Saklarken ‘’ dizisinin başrollerinde ise güzel oyuncu Hande Doğandemir ile yakışıklı şarkıcı Kutsi birlikte yer almaktadır. Dizinin yapımcılığını ise Ojo Pictures üstlenirken çok yakın bir zamanda da Star TV ekranlarında dizi severler ile buluşacaktır. Yeni dizi Annemizi Saklarken ‘in yayın tarihi ise henüz tam olarak netleşmedi fakat önümüzde ki ay başında dizinin ekranlara gelmesi beklenmektedir.
Kutsi ile Hande Doğandemir ‘in birlikte başrol olarak yer aldığı ‘’ Annemizi Saklarken ‘’ dizisinin yeni tanıtım videosu ise izleyicilerde çok büyük bir merak duygusu uyandırdı. Kutsi dizide ‘’ Dündar ‘’ karakterine, hande Doğandemir ise ‘’ Handan ‘’ karakterine hayat verecek. Yeni dizi Annemizi Saklarken, hikayesi ile izleyen herkesi ekran başına kilitleyecek. Dizinin yönetmen koltuğuna ise Barış Yöş oturdu ve senaryosunu da Sırma Yanık kaleme aldı.

Annemizi Saklarken dizisi oyuncuları kimler?
Star TV ekranlarında yeni başlayacak olan Annemizi Saklarken dizisinde güzel oyuncu Hande Doğandemir ile yakışıklı şarkıcı Kutsi birlikte başrolü paylaşmaktadır. Dizide aynı zamanda birbirinden yetenekli ve usta oyuncular olan Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster ile Güngör Bayrak yer almaktadır.

Yeni dizi Annemizi Saklarken ‘in konusu nedir?
Henüz çocuk sayılabilecek bir yaşta ilk çocuğunu kucağına aldıktan sonra ardından da iki tane daha çocuk doğuran ve şimdilerde de Nişantaşı ‘nda tanınan bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan ( Hande Doğandemir ), Zerrin ile Dündar Demir çiftinin evlilik yıldönümlerine özel olarak evlerine elbise provası için gider. Bu sürede de Dündar ‘ın ( Kutsi ) ilgisini çekmeye başlayan Handan ‘ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ile Dündar ‘ın evlilik yıldönümleri için yaptıkları partiden sonra tamamen değişmeye başlayacaktır. ‘’ Annemizi Saklarken ‘’ dizisi, hem güçlü oyuncu kadrosu ile hem de oldukça sürükleyici olan hikayesi ile çok yakında Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak…

 

star tv annemizi saklarken yeni dizi annemizi saklarken konusu ne