Annemizi Saklarken gerçek hayat hikayesi mi yoksa uyarlama mı? Annemizi saklarken dizi konusu nedir?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında daha birkaç hafta önce yayınlanmaya başlayan Annemizi Saklarken adlı dizi merak ediliyor. Konusu araştırılan dizide bazı sağlık konularına da yer verilecek. Yayın hayatına yenilerde başlayan dizinin gerçek hayat hikayesi mi yoksa uyarlama bir dizi mi diye merak ediliyor. Peki, Annemizi Saklarken gerçek hayat hikayesi mi yoksa uyarlama mı? Annemizi saklarken dizi konusu nedir? İşte detaylar... 

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında 8 Aralık tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi İstanbul’da geçiyor. Dizide, genç yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın hayatı ve hayat hikayesi konu ediliyor. Dizinin başrollerini Hande Doğandemir ve Kutsi paylaşıyor. Hande Doğandemir, Handan rolüne hayat verirken, Kutsi ise Dündar karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaktadır. 


Annemizi Saklarken dizi konusu nedir? 

Daha çok gençken ilk bebeğini kucağına alıp, ardından iki tane daha çocuk sahibi olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan, Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar’ın ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir. Dizi genel olarak Handan'ın yaşantısını ve hayatını konu edinmektedir.

star tv annemizi saklarken annemizi saklarken konusu ne hande doğandemir kutsi