Annenin Sırrıdır Çocuk neden final yapıyor? Annenin Sırrıdır Çocuk bitti mi, ne zaman?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Tanıtımları ile dikkat çeken ve yayın hayatına başladıktan sonra güzel bir çıkış yakalayan diziden flaş bir karar geldi. Heyecanla takip edilen dizinin final kararı aldığı öğrenildi. Çarşamba akşamları yayınlanan yapımla ilgili izleyiciyi üzen açıklama geldi.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Tanıtımları ile dikkat çeken ve yayın hayatına başladıktan sonra güzel bir çıkış yakalayan diziden flaş bir karar geldi. Heyecanla takip edilen dizinin final kararı aldığı öğrenildi. Çarşamba akşamları yayınlanan yapımla ilgili izleyiciyi üzen açıklama geldi. İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk ekrana veda ediyor. Her Çarşamba yepyeni bölümleriyle TV8 ekranlarında yayınlanan diziden hayranlarını üzen bir karar geldi. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk neden final yapıyor? Annenin Sırrıdır Çocuk ne zaman? Annenin Sırrıdır Çocuk bitti mi? Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Annenin Sırrıdır Çocuk Neden Final Yapıyor?

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Olgun Toker ve Selin Yeninci’nin başrollerini paylaştığı Annenin Sırrıdır Çocuk, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Çarşamba akşamları ekrana gelen diziden kötü haber geldi. Beklenen reyting başarısına ulaşamadığı öğrenilen dizinin erken final kararı aldığı bilgisine ulaşıldı.



Annenin Sırrıdır Çocuk Final Ne Zaman?

Erken final kararı alarak izleyicisini üzen Annenin Sırrıdır Çocuk adlı dizinin final bölümü araştırılmaya başlandı. Annenin Sırrıdır Çocuk 15 Haziran 2022 Çarşamba (bu akşam) yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek.

Annenin Sırrıdır Çocuk Oyuncu Kadrosu

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda, İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci, Olgun Toker, Ahmet Varlı, Demet Gül, Birgül Ulusoy, Selim Erdoğan, Sacide Taşaner, Mine Kılıç, Gün Akıncı, Esengül Yılmaz, Zeynep Köse, Beren Naz Özcan ve Mert Altınışık yer alıyor.